Haberler

Dürüst: "Futbolcularımız Haksızlığa Oyunlarıyla Karşılık Verdiler"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Ali Dürüst, ligin 28.haftasında TT Arena'da oynanan Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçının çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Ali Dürüst, ligin 28. haftasında TT Arena'da oynanan Galatasaray- Mersin İdmanyurdu maçının çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Ali Dürüs, olaylı maçta atılan gollerden ziyade hakemin aldığı kararların ön plana çıktığına değinerek, "Şampiyonlar Ligi'nden sonra her maç önemli diyorduk bu da o maçlarda biriydi. Biz her zaman futbol oynamaya çalışan, yeşil sağlarda mücadele eden bir takımız.

Maça baktığımız zamanda maalesef konuşulacak olan bizim gollerimizden ziyade alınana kararlardı. Biz bu standardın bütün maçlarda olmasını gözlemleyeceğiz. Bir maçtan sonra 'her şeye rağmen şampiyon olacağız' dediğim zaman sorgulamıştım ama tekrar ediyorum biz şampiyon olacağız. Hep bunun takipçisi olacağız. Oyuncularımızı kutluyoruz. Sahiden 10 kişi kalmalarına rağmen, o haksızlığa rağmen oyunlarıyla karşılık verdiler.

Seyircimiz haksızlığa karşı tezahüratla karşılık verdiler. Başka statlarda acaba hakemler böyle kararlar verebilir mi? Bunu da sorgulamak lazım. Bu yarışı sonuna kadar sürdüreceğiz. Bizim alanımız yeşil sahalar" dedi.

Maçta önce teknik direktör Fatih Terim'in daha sonrada antrenör Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın tribüne gönderilmesiyle ilgili olarak ise Dürüst, "Olan olaylara bakıyoruz. Bir takımın hocası heyecanın gösterebilir. Diğer bir hoca da hocası atılmış takımı motive etmek için heyecanlanabilir. Dolayısıyla hakemin bunu süzmesi lazım. Bu tahrikler olduğu vakit zaman zamanda yanlış kararalar olabilir. Onun için ben bunların hata ile açıklanacağını düşünmüyorum. Artık kasıt arama çizgisine giriyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title