Haberler

Duru'dan Unutulmaz Gece

Folkart'ın ana sponsoru olduğu İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 86'ıncı İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) son gününde yine İzmirlilerden yoğun ilgi gördü.

Beni Nükhet Duru Sanıyorlar isimli kabarede, 40 yılı aşkın müzik kariyerinde Türk pop müziğine damgasını vuran; hayatını, yaşadıklarını, acı ve tatlı anılarını ve yol arkadaşlarını kendi ağzından anlatan Nükhet Duru, gösterisiyle izleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. Şarkılarıyla bazen hüzünlendiren bazen güldüren Duru, fuarın son gününde İzmirlilerin büyük ilgisiyle karşılaştı ve İzmirlilere çok eğlenceli bir gece yaşattı.

86'ıncı İEF'in son gününde İsmet İnönü Kültür Merkezi'ni tıka basa dolduran İzmirli sanatseverler sanatçı Nükhet Duru'nun 'Beni Nükhet Duru Sanıyorlar' kabaresine tam not verdi. Anlattığı anıları ve söylediği parçalarla izleyenlere keyifli anlar yaşatan Duru, kahkahalarıyla İzmirlileri mest etti. Fuarı çok kalabalık gördüğünü, bununda fuarın başarı göstergesi olarak nitelendiren Duru, 'İEF'e ikinci kez sponsor olan Folkart'a da sanata ve kültüre verdiği desteği ve kol kanat germesi dolayısıyla bütün sanatçılar adına teşekkür ediyorum' dedi

'Çok duygusal bir gün geçirdim'

Nükhet Duru, 'Fuarda büyümüş biri olarak çok duygusal bir gün yaşadım ve yaşamayı sürdüreceğim. Fuarın ilk yıllarından itibaren İzmir seyircisi beni keşfetti. Çok sevdi. Ben de o moralle mesleğime daha çok sarılmıştım. Bugün fuarda dolaşırken gözlerim geçtiğimiz yollarda eskiden sahne aldığım gazinoları aradı. Gazinoların yerlerine baktıkça o şuradaydı, şu buradaydı derken çok duygusal bir gün geçirdim. Her yer anı ve güzel günler…

'Eskiden Türkiye'nin kalbi İzmir'de atardı'

'Fuarda eğlence, kültür ve sanat belki daha ufak çaplı olmaya başladı' diyen Duru, şöyle devam etti: Ancak bu süreçte iyi niyet ve başlangıç çok önem taşıyor. Eskiden sanat dünyasının ve Türkiye'nin kalbi İzmir'de atardı. Şu an ise her şey daha farklı tabi. Yeniden o günlerin yaşandığını görmeyi arzuluyor ve hayal ediyorum. Tabi süreç başka şekilde ilerliyor. Bakalım gelecek neler getirecek.

'SANAT TÜKEN(E)MEZ'

İzmir'de 10 günlük çeşitli kültür ve sanat aktivitelerinin İzmirli sanatseverler için yeterli olup olmadığı konusunda konuşan Duru, 'Sanat tüken(e)mezdir. Tiyatro o gece ve o saatte gerçekleştirilen ve ertesi gün bambaşka olan bir sanattır. Zaman aynı şekilde tekrarlanamaz. Bugün ben de sanatseverlere hem teatral hem de müzikal bir oyun sergileyeceğim. Bunun dışında bu fuarda daha çok konser, tiyatro yani sanatsal etkinlikler daha da çoğalmalı. Sanatın bütün kolları artarak sürdürülmeli.

DURU'DAN FOLKART'A TEŞEKKÜR

İzmir'in canı ve her şeyi olduğunu söyleyen Duru, sözlerini şöyle tamamladı: İzmirli biliniyorum. Anlayın artık İzmirliler tarafından basıl sevildiğimi ve onları ne kadar çok sevdiğimi… Bunun yanı sıra Folkart'a da sanata desteği ve kol kanat germesi nedeniyle bütün sanatçılar teşekkürü borç biliyoruz. Bundan sonraki yıllarda da Folkart'tan ve diğer İzmirli kuruluşlardan kültür ve sanata olan desteklerini sürdürmelerini istiyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmet İnönü Nükhet Duru Türkiye İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title