Haberler

Dursunbey Küçük Sanayi'de Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

Dursunbey Küçük Sanayi'de Sıcak Asfalt Çalışmaları BaşladıBALIKESİR - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun 24 Haziran seçimleri öncesi sözünü verdiği küçük sanayi içi sıcak asfalt çalışması seçimlerden kısa süre sonra başladı.

Dursunbey Küçük Sanayi'de Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

BALIKESİR - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun 24 Haziran seçimleri öncesi sözünü verdiği küçük sanayi içi sıcak asfalt çalışması seçimlerden kısa süre sonra başladı.

24 Haziran seçimlerine birkaç gün kala Dursunbey'e gelen ve Küçük Sanayi esnafı ile bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu sözünü verdiği sıcak asfalt sözünü tuttu. Başkan Kafaoğlu'nun talimatı ile Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler sanayi içinde sıcak asfalt serimine başladı.

Dursunbey Belediyesinin de asfalt öncesi hazırlık çalışmalarına destek verdiği sanayide inceleme yapan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, çalışmaların seçimlerin hemen ardından başlaması sebebi ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na teşekkür etti. Başkan Bahçvan yaptığı açıklamada; "24 Haziran seçimleri öncesi Küçük Sanayimizi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız bir ziyaret gerçekleştirmişti. Bu ziyaretimizde Dursunbey'in bel kemiği sanayici esnafımız özellikle sanayi yolları ile ilgili destek istemişlerdi. Başkanımız Zekai Kafaoğlu bey de söz vermişti. Seçimlerden bir hafta bile geçmemişken çalışmaların başlaması bizleri çok memnun etti. Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sanayi içinde ki özel yerler ile ilgili de Dursunbey Belediyesi olarak bir çalışma gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Bahçavan, yer sahiplerinin parke taşlarını alacaklarını ve Belediye olarak bu parkelerin döşeme çalışmasını gerçekleştireceklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title