Haberler

Dursun Özbek: "Kazanacağız, çünkü Biz Galatasarayız"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün aylık dergisinde yaptığı açıklamada, "Uc¸mayı seviyoruz du¨s¸menin oldugˆunu kabul ederek. Korkarak yas¸amıyoruz, c¸u¨nku¨ biz buraya hayatı seyretmeye degˆil, kazanmaya geldik.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün aylık dergisinde yaptığı açıklamada, "Uc¸mayı seviyoruz du"s¸menin oldugˆunu kabul ederek. Korkarak yas¸amıyoruz, c¸u"nku" biz buraya hayatı seyretmeye degˆil, kazanmaya geldik. ve kazanacagˆız, c¸u"nku" biz Galatasarayız" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulüp dergisinin 172. sayısında, camiaya ve sarı-kırmızılı taraftarlara seslendi. Başkan Özbek'in kulüp dergisinin Aralık sayısındaki yazısı şu şekilde:

"2 Aralık 2017 Cumartesi gu"nu" gerc¸ekles¸tirdigˆimiz Olagˆanu"stu" Genel Kurul Toplantısı'nda kulu"bu"mu"zu"n mali durumunu tam anlamıyla ortaya koyduk. Riva'daki arazimiz ic¸in Emlak Konut ile su"rdu"rdu"gˆu"mu"z c¸alıs¸maların neticelerini aldıgˆımızı Sayın Genel Kurul Üyeleri'ne de ifade etmis¸tim. Kulu"bu"mu"zu"n, toplam borc¸ alacak farkı 2016 sonu 546 milyon TL iken 2017 yılının 9. ayının sonu itibariyle 214 milyon TL'ye inmis¸tir. Bu tablo net olarak Emlak Konut projelerinden kaynaklanan gelirin banka borc¸larına harcandıgˆının go"stergesidir. Finansal anlamda 2018 yılının Galatasaray ic¸in c¸ok daha verimli olacagˆı net bir s¸ekilde ortaya konmus¸tur.

Bu bagˆlamda mantıklı o"ngo"ru"ler neticesinde dogˆru kararlarla gelecegˆimiz ic¸in en dogˆru adımları atma gayreti ic¸inde oldugˆumuzu bilmenizi isterim. Zira yas¸amın kontrolu"nu"n de tek s¸artı budur. Aksi, dalgalı bir denizdeki deniz anasının kaderinden farklı degˆildir. Biz Galatasaray olarak, Galatasaraylılar olarak her zaman bu motivasyonla hareket ettik ve bas¸arıya giden yolun istikametini de bu s¸ekilde bulduk.

Galatasaray tarihine baktıgˆınızda ilk bas¸ta eles¸tirilen kararların, bu"yu"k bas¸arılar getirdigˆine s¸ahit olursunuz. O"rnegˆin Tu"rk futbolunun kaderini degˆis¸tiren Alman teknik adam Jupp Derwall'in ilk yıllarında kars¸ılas¸tıgˆı olumsuz tabloya ragˆmen Ali Uras agˆabeyimizin ve yo"netiminin mantıklı o"ngo"ru"su"nu"n sadece Galatasaray ic¸in degˆil, Tu"rk futbolu ic¸in de o"nemli bir do"nemec¸ oldugˆu as¸ikardır. Yine 1970'li yıllarda Selahattin Beyazıt agˆabeyimizin I·ngiltere'ye giderek u"lkesinde c¸ok da bilinmeyen bir teknik adam olan Brian Birch ve hocaların hocası Cos¸kun O"zarı ile yola c¸ıkıs¸ının Galatasaray'a kazandırdıkları ortadadır.

2017 yılının yaz do"neminde futbol takımımızda ciddi bir revizyona gittigˆimiz tu"m sporseverlerin malumu. C¸ogˆunlugˆu yeni isimlerden olus¸an bir takımın meydana getirdigˆi sinerjiden tu"m Galatasaraylıların keyif aldıgˆı gerc¸egˆi de ortadadır. Bu"yu"k bo"lu"mu" yenilenmis¸ kadromuzun futbol sezonunun ilk yarısında aldıgˆı sonuc¸ların ic¸inde sevinc¸ler oldugˆu gibi mutlaka hayal kırıklıkları da var. Ama unutmayalım en gu"zel sonla biten hikayelerde dahi go"zyas¸larına yer vardır.

Son olarak bu"yu"k bir sevinc¸le ifade etmek isterim ki; Galatasaray Spor Kulu"bu" olarak Ali Sami Yen Spor Kompleksi Tu"rk Telekom Stadyumu'nun yanına ins¸ası planlanan 15 bin kis¸ilik kapalı spor salonunun yapı ruhsatını almıs¸ bulunuyoruz. Basketbol adına yu"ru"yu"s¸u"mu"zu"n ilk adımı olacak bu"yu"k hamleyi yakında salonumuzun temelini atarak devam ettirecegˆiz.

Tu"m kamuoyunun ve bu"yu"k Galatasaray taraftarının go"rdu"gˆu" u"zere bizler yo"netim olarak mali, idari ve sportif anlamda tu"m giris¸imleri gerc¸ekles¸tirmekte ve Galatasaray'a layık olanı yas¸atmak ic¸in elimizden geleni yapmaktayız. C¸u"nku" biz; denizleri seviyoruz, dalgaların oldugˆu bilinci ile.. Uc¸mayı seviyoruz du"s¸menin oldugˆunu kabul ederek. Korkarak yas¸amıyoruz, c¸u"nku" biz buraya hayatı seyretmeye degˆil, kazanmaya geldik. ve kazanacagˆız, c¸u"nku" biz Galatasarayız. Yas¸asın Galatasaray." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Riva Kulu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title