Haberler

Diyarbakır'dan Gelen Mektup, Dursun Özbek'i Ağlattı

Güncelleme:

Dursun Özbek, "Harçlıklarımızı biriktirerek bileklik almak istiyoruz. Parasını yollamamız şartıyla 100 tane gönderir misiniz" sözleri karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Daiyarbakır'dan bir grup öğrencinin kendisine gönderdiği mektupta yazan, "Harçlıklarımızı biriktirerek bizler de bileklik almak istiyoruz. Ama bulamıyoruz. Parasını yollamamız şartıyla 100 tane gönderir misiniz" sözler karşısında gözyaşlarını tutamadı.

DİYARBAKIR'DAN GELEN MEKTUP AĞLATTI

Galatasaray'da kulübe ekonomik katkı sağlaması için geçen hafta başlatılan 'Tek Bilek Tek Yürek' kampanyası büyük ilgi görüyor... Başkan Dursun Özbek, 6 günde 465 bin bileklik sattıklarını belirterek Sarı-Kırmızılı taraftarlara teşekkür etti. Başkan Özbek'in kulübün maddi durumu hakkında bilgiler verdiği konuşması sırasında Diyarbakırlı minik öğrencilerden gelen bir mektup, Özbek'i gözyaşlarına boğdu. Merhum başkan Özhan Canaydın'ın adına Diyarbakır'da yaptırılan ilkokulda okuyan öğrencilerin, öğretmenleri ile birlikte kaleme aldıkları duygu dolu mektupta, bileklik alabilmek için harçlıklarını biriktirmeye başladıklarını belirterek, "Kulübümüze bu zor günlerde katkıda bulunabilmek için harçlıklarımızı biriktirerek bizler de bu bilekliklerden almak istiyoruz. Ancak burada o bileklikleri bulabilmemiz çok zor. Lütfen parasını yollamamız şartıyla bizim için 100 tane bileklik gönderebilir misiniz?" ifadelerini kullandıkları ve para yatırabilmek için bir de banka hesap numarası istedikleri öğrenildi.

HEMEN BİR KOLİ BİLEKLİK YOLLADI

İşte bu mektubu okuyan ve oldukça duygulanan G.Saray Başkanı Dursun Özbek'in, 'İşte Galatasaraylılık bu' diyerek gözyaşlarına hakim olamadığı ve hemen minik öğrencilerin isteğini yerine getirerek kendisi tarafından hediye edilmek üzere bir koli bilekliği Diyarbakır'a gönderdiği belirtildi. Başkan Özbek, dün bu konuda yaptığı açıklamada da mektubu okuyunca gözlerinin dolduğunu itiraf ederek, "Bu projenin G.Saray'ı 7'den 70'e kenetlediğini görmek beni ayrıca mutlu ediyor' diye konuştu.

"BURAK GİTMEK İSTEDİ"

Habertürk gazetesinin haberine göre; Başkan Özbek, Çin'e giden Burak Yılmaz'ı mecburen gönderdiklerini söyledi. Özbek, "Burak için sezon başında da teklif vardı, vermedik. Şimdi ise kendisi gitmek istedi. Bu nedenle mecburen verdik. Kendisi de üzülüyor ama artık gitti" yorumunu yaptı.


ÖZBEK MÜJDEYİ VERDİ: "MAYIS'TA KARDAYIZ"

"UEFA keşke mayıs sonunu bekleseydi. Mevcut yönetimin çabalarını tam olarak görebilseydi. Taraftarımızın da desteğiyle borç sarmalı ortadan kalkacaktır. Bunu çok iddialı söylüyorum; G.Saray yıllar sonra ilk kez mayıs sonunda kâr edecek."

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, hem 'Tek Bilek Tek Yürek' kampanyası hem de Cimbom'un ekonomik durumu hakkında konuştu. G.Saraylılar'ın önemli bir dayanışma içine girdiğini ifade eden Özbek, tanesi 10 liradan satılan bilekliklere gösterilen ilgiye teşekkür edip, "Başlarken hedefimiz 1 milyon bileklik satmaktı. Daha işin başında beklediğimiz rakamın çok üzerinde bir ilgiyle karşılaştık. Vefakar taraftarımıza ne kadar teşekkür etsem az. Gösterdikleri ilgi bizi daha da cesaretlendirmekte. Hedefimizi 2 milyona çıkardık" dedi. Geçmiş yıllardan gelen zarar sebebiyle UEFA'nın takibi altında olduklarını belirten Özbek, "UEFA keşke mayıs ayı sonunu bekleseydi. Keşke mevcut yönetimin bu manada gösterdiği performansı tam olarak algılayabilseydi. Bu çabamızı görüp alacağı kararı revize edebilirdi. UEFA devamlı dünyadaki gelişmeleri çok yakından takip eden bir kurum. Bizim bu çabamızı görmezden gelemez. Gelmemesi lazım. Ben de kendilerine yeni bir yönetim olduğumuzu ve zararı kısa sürede aşağı çekeceğimizi söylemiştim" yorumunu yaptı.

"70 MİLYON ZARARDAN GELİP..."

Başkan Özbek şöyle devam etti: "Taraftarımızın ve kurumlarımızın verdiği destekle borç sarmalının ortadan kalkacağını düşünüyorum. 'Tek Bilek Tek Yürek' kampanyasına ilgi ortada. G.Saray'ın bu zor günlerinde dayanışmayı simgeleyen bir olay. Birkaç planımız daha mevcut. UEFA'dan bu şirketin geçmişte yaptığı zararlar neticesinde bir sorgudan geçiyoruz. G.Saray Sportif A.Ş., son yıllarda ilk defa mayıs sonunda kâr edecek. Bunu çok iddialı söylüyorum. 50 milyon, 70 milyon Euro zararlardan gelip sezon sonunda küçük de olsa kâr hedefine ulaşacağız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Özhan Canaydın Galatasaray Diyarbakır Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

Katil 80Mobil-ANDROID:

Bir fenerbahçeli olarak daha beter olun inşallah fenerin ahı kimsede kalmaz ne mutlu fenerbahçeliyim diyene

9
14
yanıtYanıtla
Katil 80Mobil-ANDROID:

Fenerbahçe şike yapmamıştır şikenin alasını Galatasaray yapmıştır

4
17
yanıtYanıtla
batmanlı:

yazıklar olsun mesele kurt oldumu hekes bı yerden konuşuyor o kadar ırkçı da olmayın bız her şeye ramen barış huzur kardeşlık dıyoruz ama gs geldıgı bu duruma hıçte hazm edemıyoruz denızlının ozbekın bıran evel gs gonderılmesı lazım

12
0
yanıtYanıtla
Lol:

Olum siz kafayı mı yediniz orda Diyarbakır yazısını bile görmeye hazmedemiyen kişiler var yazık size acıyorum. . .

9
1
yanıtYanıtla
XXXXX:

ahaha duygulanmış ağlamış. millet aptal olmayın bırakın şu boş muhabbetleri. milyon dolar verdiğin futbolcuların son model arabalarıyla gece klüplerinde cirit atsın malikanelerde otursun çocukları kolejlere gitsin. neymiş takım krizdeymiş milletten para toplanıyormuş. saflaşmayın bırakın kandırılmayı artık. . . bir yere yardım toplanacaksa esgirgeme kurumlarına gidin bağış yapın onlarca yetim çocuk var onların ihtiyaçlarını karşılayın

9
0
yanıtYanıtla
MERMİ:

İLLA BİR ŞEYE YARDIM YAPACAKSANIZ. ESİRGEME KURUMLARINA, GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINA, HUZUR EVLERİNE, ÇOCUĞUNU OKUTAMAYAN AİLELERE YARDIM YAPIN. GİDİPTE VİLLALARDA YAŞAYIP MİLYON DOLARLIK ARABALARA BİNENLERE DEĞİL.

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

keşke gerçekte boğulsaydı göz yaşlarıyla

5
2
yanıtYanıtla
Her şeyden önce insan olmak lazım:

Lafım insanlara gerçek müslümanlara bende çok duygulandım ve üzüldüm hayvanlar ve ırkçılar okumasın sahte müslümanlarda okumasın

6
1
yanıtYanıtla
guneyMobil-ANDROID:

dalga geçtiginiz beşiktaş işte bu Yüzden şerefli bi takım.feda dedi dalga geçtiniz ama egilip bükülmedi sizler gibi.daha bu iyi günleriniz gs devri şuan için kapanmıştır

4
3
yanıtYanıtla
Kadir:

Gs uzun sureden beri yanlis kisiler tarafindan yonetildi. Kabak bu adamin basina patladi. En azindan bu yeni baskan fedakar gozukuyor.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title