Haberler

Durmuş: AKP Milletvekili Olayı Çarpıtmıştır Boğazını Sıkmadım

MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, Meclis Genel Kurulu'nda yaşanan kavgada, AKP Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş'in boğazını sıkmadığını belirterek, "AKP milletvekili olayı çarpıtmıştır, asıl olan, AKP'li milletvekilinin saldırısıdır" dedi.

Durmuş, yaptığı yazılı açıklamada, bugün Meclis Genel Kurulu'nun sabahki oturumunda Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç'in konuşurken çok sayıda AKP milletvekilinin Genç'in üzerine saldırdığını söyledi. AKP'li bir milletvekilinin MHP-CHP koridorunda Kamer Genç'in üzerine atılmak istediğini ve Genç'in MHP sıralarına sığındığını ifade eden Durmuş, kavgaya ilişkin şunları söyledi:

"Milletvekilini durdurmaya çalıştım, durdurmak isterken, kötü bir söz ve şiddet sayılacak bir uygulamam olmamıştır. Sayın AKP'li milletvekili sonra basına boğazını sıktığımı söylemiştir. Gazetedeki fotoğrafları ben de gördüm. Bu bir boğaz sıkma sahnesi değildir. Böyle bir olay sözkonusu değildir. Şahıs güçlü yüklenmiştir. Durdurma gayretim bu şekilde bir görüntü vermiştir. Şiddet gösterisini MHP sıralarına kadar sürdüren AKP milletvekili olayı çarpıtmıştır. Asıl olan, AKP'li milletvekilinin saldırısıdır."(ANKA)

(EG/ÖMR)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title