Haberler

Durgunsu Kano Gençler ve U23 Avrupa Şampiyonası Yarışları Yapıldı

Türkiye Kano Federasyonu'nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Durgunsu Kano Gençler ve U23 Avrupa Şampiyonası yarışları, 28 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında İtalya'nın Auronzo kentinde yapıldı.

Türkiye Kano Federasyonu'nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Durgunsu Kano Gençler ve U23 Avrupa Şampiyonası yarışları, 28 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında İtalya'nın Auronzo kentinde yapıldı.

Yarışlarda Türkiye'yi kafile başkanı Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan, idareci Serdar Zagralı, antrenörler Barış Öztürk, Gabor Kulcsar ve Dragan Plavsic ile sporcular Yavuz Selim Balcı, Fahri Ayvaz, Serkan Kakkaç, Abbas Anıl Şen, Hilal Avcı, Özge Uzar ve Sümeyye Çelik temsil etti.

Gençler kategorisinde 29 ülkeden 369 sporcu ve 23 yaş altı kategorisinde 33 ülkeden 318 sporcu olmak üzere toplam 687 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası'nda Türk sporcular mücadele etti.

K1 U23 Kadınlar 200 metre kategorisinde Türkiye'yi temsil eden Hilal Avcı, A final yarışlarında iyi bir performans sergileyerek Avrupa 7'nci oldu.

K1 U23 Erkekler 200 metre kategorisinde Serkan Kakkaç B final yarışlarında Avrupa 15'incisi oldu.

K1 U23 Kadınlar 500 metre kategorisinde Hilal Avcı, A final yarışlarında zorlu rakiplerini geride bıraktı ve Avrupa 7'ncisi olma başarısı gösterdi.

K1 U23 Erkekler 500 metre kategorisinde Fahri Ayvaz, B final yarışlarını 14'üncü sırada tamamladı.

K1 U23 Kadınlar 1000 metre kategorisinde Hilal Avcı yarı finalde elendi.

K2 U23 Erkekler 1000 metre kategorisinde Yavuz Selim Balcı ve Fahri Ayvaz ikilisi, yarı final yarışlarını 5'inci sırada tamamladı ve elendi.

K1 Genç Kadınlar 200 metre kategorisinde Sümeyye Çelik, B finaldeki performansı ile Avrupa 17'ncisi oldu.

K1 Genç Erkekler 200 metre kategorisinde Abbas Anıl Şen yarı final yarışlarında beklenen performansı sergileyemedi ve elendi.

K1 Genç Kadınlar 500 metre kategorisinde Özge Uzar, B final yarışları sonucunda 13'üncü sırada yer aldı.

K1 Genç Erkekler 500 metre kategorisinde Abbas Anıl Şen, yarı final yarışlarında elendi.

Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı yaptığı açıklamada, "Önemli sporcuların katıldığı böylesine güzel ve büyük bir organizasyonda sporcularımızın eleme serilerini başarıyla geçerek, A final ve B final yarışlarına kalmaları ve final yarışlarında göstermiş oldukları performanslarla kategorilerinde Avrupa'nın sayılı sporcuları arasına girmeleri bizi ve teknik ekibimizi oldukça mutlu etti. Sporcularımıza emek veren antrenörlerimizi ve tüm teknik ekibi tebrik ediyorum. Önümüzde 26 - 29 Temmuz tarihleri arasında Bulgaristan / Plovdiv'de yapılacak olan Gençler ve U23 Dünya Şampiyonası yarışları var. Ekip olarak Dünya Şampiyonası'na odaklanacağız ve daha iyi başarılara imza atmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title