Haberler

Düren: "Farklı Kazanacağımız Maçı Kendi Elimizde Farklı Kaybettik"

Güncelleme:

Beşiktaş Basın Sözcüsü Düren: "Farklı Kazanacağımız Maçı Kendi Elimizde Farklı Kaybettik"

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Fenerbahçe karşısında kendi elleriyle galip gelecekleri maçı farklı kaybettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Düren, maça neredeyse 1-0 yenik başladıklarını belirterek, "Takımımızın gayretiyle önce beraberliği yakaladık ve sonra öne geçtik. Bu ana kadar ciddi anlamda oyundan memnun olduğumuzu hatta üçüncü bir olası golle oyunu koparabileceğimizi bile düşündük. Böyle bir anda defans oyuncumuz Ferrari'nin hiçbir şekilde affedilmeyecek olan hatasıhdan dolayı takımımızın degense bozuldu. Bu nedenle de farklı kazanabileceğimiz maçı farklı kaybettik. Disiplinsiz bir hareketi nedeniyle bir oyuncumuzun sözleşmesini fesh eden yönetimimiz, böyle bir harekette de ne şekilde davranacağına oturup karar verecektir. Böyle bir hareketin de cezasız kalmayacağını şimdiden söylebilirim. Sadece bunun ne olacağına hep birlikte karar vereceğiz" dedi.

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in, "Bir oyuncu karşı takımdaki bir oyuncuyu tekme atarsa sarı kart görür. Aynı oyuncu bir kez daha tekme atarsa daha önce kart görüp görmediğine bakılmaksızın yine kart görür, ta ki tekme atmamayı öğrenene kadar" sözlerini hatırlatan mete Düne, "Bu sözler benim değil, federasyon başkanımızın gazetelerde çarşaf çarşaf yayınlanan beyanatından alınmış sözlerdir. O zaman ben de yetkilileri maçın 79. dakikasında Gökhan Gönül'ün mevcut bir sarı kartının üzerine oyuncumuz Simao'nun bileğine basmış olmasını da tekrar gözden geçirmelerini istiyorum. Sonuçta hakemin görmediğini Aykut hoca gördü ki oyuncuyu dışarı almak zorunda kaldı. Dolayısıyla kurallar işliyor, kurallar Beşiktaş'ın oynadığı maçlarda beşiktaş'ın aleyhine işliyor ama Beşiktaş'ın lehine olmasına gereken bir pozisyonda o kurallar rafa kaldırılıyor. Bizim zamanında itirazımız buydu. Bu itirazı yapan başkanımız ve yöneticiler ceza aldılar. Böyle bir federasyon başkanı tarafından yapılan açıklamadan sonra üst düzey bir hakem eğer bu açıklamaya uymayan, çok bariz bir hareketi es geçiyorsa, bunun ne şekilde cezalandıralacağını da hep beraber göreceğiz. Bundan evvel ben bu hareketin takipçisi olacağız dediğim zaman nasıl olacağız diye merak ediyorlardı. Ben hiç merak etmiyordum mutlaka fazla takibe gerek kalmadan önümüze bir pozisyonun çıkacağından çok emindim, şimdi bakalım ne olacak" diye konuştu.

Teknik direktör Bernd Schuster'e Dinamo Kiev maçının ardından taraftarların gösterdiği tepkiyle ilgili olarak Düren, "Bu geçtiğimiz hafta konuşuldu. Taraftar bir şekilde oyundan ve sonuçtan memnuniyetsizliğini ifade etti. Olay kapandı bence" yanıtını verirken,

Sivok ve Bobo'nun kadroya alınmamasını ise "Bu yabancı kontenjanından kmaynaklanhan teknik bir problem, Hoca böyle bir kadroyu uygun görmüş ki bu kadro maçı farklı kazanabilecek bir kadroydu. Biz kendi elimizle farklı galip gelebilceğimiz bir maçı kaybettik" şeklinde değerlendirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title