Haberler

Durdurulan Otomobilden Farklı Türlerde 204 Şişe Sahte İçki Çıktı

Durdurulan otomobilden farklı türlerde 204 şişe sahte içki çıktıDENİZLİ - Denizli'de polis tarafından durdurulan bir otomobilin bagaj ve arka koltuğunda koliler içerisinde farklı türlerde 204 şişe sahte bandrollü kaçak alkollü içki ele geçirildi.

Durdurulan otomobilden farklı türlerde 204 şişe sahte içki çıktı

DENİZLİ - Denizli'de polis tarafından durdurulan bir otomobilin bagaj ve arka koltuğunda koliler içerisinde farklı türlerde 204 şişe sahte bandrollü kaçak alkollü içki ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, kentte sahte içki sevkiyatı yapan bir aracın geçeceği bilgisini alan polis ekipleri çalışma başlatarak söz konusu Bulgaristan plakalı aracı trafikte seyir halindeyken durdurarak arama yaptı. Bandrol okuma cihazı ile yapılan kontrollerde aracın bagaj ve arka koltuğunda bulunan kolilerde çeşitli markalarda 129 adet rakı ve 75 adet viski olmak üzere toplam 204 şişe sahte bandrollü kaçak içki ele geçirildi. Polis yakaladığı içkileri bulundukları koliler içerisinden tek tek çıkararak kontrol etti. Operasyonun ardından otomobil sürücüsünün gözaltına alındığı bildirildi.

Öte yandan, polis tarafından gerçekleştirilen operasyon anbean kayıt altına alındı. Görüntülerde polisin aracı durdurduktan sonra bagaj ve arka koltuktaki kolileri açarak sahte içki şişelerini tek tek kolilerden çıkardıkları görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sahte İçki Denizli 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title