Haberler

'Dürbünlü Röntgen' Paniği

Ünlü Modacı Sosyetenin Evini Gözetliyor. Evde Çıplak Gezen Ünlü ve Gününü Komşusunda Dedikoduyla Geçiren Sosyetik Kim?

ÜNLÜ MODACI SOSYETENİN EVİNİ GÖZETLİYOR. EVDE ÇIPLAK GEZEN ÜNLÜ VE GÜNÜNÜ KOMŞUSUNDA DEDİKODUYLA GEÇİREN SOSYETİK KİM?

Moda dünyasının adının açıklanmasını istemeyen çok ünlü ismi inanılmaz itiraflarda bulundu. Fransa'dan özel olarak getirttiği 2 bin 500 euroluk dürbün (Leica 10x50. 15x50 Focus ayarlı) ile sosyetik ünlülerin ve sanatçıların dairelerini gözetlediğini açıklayan ünlü modacı, kendisi gibi birçok ünlünün dürbünle röntgencilik yaptığını öne sürdü.

Modacı, röntgenlediği ünlülerin kaldıkları adresleri ve yaşadıkları özel anları çok detaylı bir şekilde anlattı. Ancak özel hayata saygı gereği detaylı açıklamalara yer vermiyorum. İşte ünlü modacının anlattıklarından bazıları: "Sosyetik ...'nin evi Maçka, Nişantaşı, Harbiye Taksim'den görünüyor. 2-3 km mesafeye kadar her şey görünüyor. Evde çıplak geziyor. Evine hiç gitmediğim halde içerideki eşyaları tüm detaylarıyla kendisine anlatınca şaşırdı. Bana 'Senin yüzünden huzurum kaçtı artık evde çıplak gezemiyorum' dedi.. Yatak odasının camının önüne kocaman yeşillikler koydurdu.."

"Otellerde bütün olan biteni görebiliyorum. Okan Bayülgen'i Ralf Tezman'ı da gördüm. Ralf evde çırılçıplak dolaşıyordu. Okan zaten taşındı. O da evde atletle dolaşıyor. Spiker Nazlı Öztarhan'ın evi de görünüyor. Onun evine sonradan bölme yapıldı. Pınar Tezcan'ı sevgilisi Murat Öztarhan'ın odasında görüyordum. Tabi o zaman beraberlerdi. Derin Mermerci'nin evi ise 17'nci ya da 19'uncu katta mıydı tam olarak hatırlamıyorum. Komşusu olan sosyetik bayan arkadaşının evinden çıkmıyordu. O evden de taşındı zaten bunu biliyorsunuz" "Çocukluğumdan beri elimde dürbün var. Ben insanları dürbünle gözetlediğimi rahatlıkla söylüyorum ama diğer insanlar bunu söyleyemiyor. Hiç unutamadığım bir görüntü ise erkek modacı ...'nin bir başkasıyla özel anlarıydı."

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title