Haberler

    Duran Duran Dünya Turuna Çıkıyor

    Duran Duran geçen sene çıkardığı albümü "Paper Gods"ın tanıtım turnesi kapsamında dünya turuna çıkıyor.

    Duran Duran geçen sene çıkardığı albümü "Paper Gods"ın tanıtım turnesi kapsamında dünya turuna çıkıyor. Tarihi 30 yıla dayanan İngiliz grup, günümüzde hala dünyanın her yerinden eski ve yeni nesil hayranları kendine çekmeyi başarıyor.

    Grubun basçısı John Taylor dağılmadan birlikte olmaları ile ilgili: "Birbirimizle olan ilişkimizde çok iyi bir noktaya geldik. Birlikte olmaktan zevk alıyoruz. Bu her zaman olan bir şey değil. Yeni albümü, albümün içeriğini seviyoruz. Konserlerimizi yeni şeylerle zenginleştirmeye bayılıyoruz." dedi.

    1978 yılında İngiltere'nin Birmingham kentinde ortaya çıkan Duran Duran en üretken müzik gruplarından biri oldu. Yol boyunca bazı değişiklikler olasa da, grup kendi içerisinde bir arada kalmayı başarmıştır.

    Şu an dünya turuna odaklanan grup üyeleri gelecek albümleri için de bazı fikirleri olduğunu belirtiyor.

    John Taylor: "Bu dünya turu serisi yıl sonu itibariyle sona erdiğinde stüdyoda bir araya gelip çalışmayı düşünmeye başlayacağız."

    Nick Rhodes: _"

    Yazar:

    Etiketler: Gönderildi: 12 Mayıs 2016

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title