Haberler

Durakta Bekleyen Otomobil, Durakta Bekleyen Anne-kızın Üzerine Devrildi

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, Aşırı Hız ve Dikkatsizlik Sonucu Çarpışan İki Otomobilden Biri, Durakta Minibüs Bekleyen Anne ile Kızının Üzerine Devrildi. Kazada, 43 Yaşındaki Hanım Aydın Öldü, Kızı 11 Yaşındaki Rojbin Aydın Ağır Yaralandı.

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu çarpışan iki otomobilden biri, durakta minibüs bekleyen anne ile kızının üzerine devrildi. Kazada, 43 yaşındaki Hanım Aydın öldü, kızı 11 yaşındaki Rojbin Aydın ağır yaralandı.

Kaza, D- 100 Karayolu Gebze Safaş Fabrikası önünde meydana geldi. İzmit'ten İstanbul yönüne giden Turgay Demir yönetimindeki 34 SN 636 plakalı otomobille, Ziya Akça yönetimindeki 34 MV 2965 plakalı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Kazada çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkarak takla atmaya başlayan araçlardan Turgay Demir'in otomobili, kazanın 20 metre ilerisindeki üst geçidin altındaki durakta minibüs bekleyen Hanım Aydın ile kızı Rojbin Aydın'ın üzerine düştü.

Ağır yaralanan anne- kız, çağrılan ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hanım Aydın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Rojbin Aydın ise ilk müdahalenin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi.

Rojbin Aydın'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirilirken, kazada yaralanan sürücülerden Turgay Demir, Gebze Anadolu Sağlık Merkezi'nde, Ziya Akça ile yanındaki kardeşi Özcan Akça ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bu 3 yaralının hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Kaza nedeniyle, D-100 Karayolu'nun İstanbul yönü, bir süre trafiğe kapatıldı.

Şenol AYDIN

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title