Haberler

Dur' İhtarına Uymayan Sürücüye Polis Silah Çekti... O Anlar Kamerada

'Dur' ihtarına uymayan sürücüye polis silah çekti.

'Dur' ihtarına uymayan sürücüye polis silah çekti... O anlar kamerada

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 'dur' ihtarına uymayan bir sürcüye polis silah çekti. O anlar ise amatör kameraya saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay dün akşam saatlerinde Çaycuma ilçesi Nihat Kantarcı Caddesi üzerinde yaşandı. İddialara göre bir polis memuru; şüpheli ve tehlikeli araç kullanan bir aracı durdurmak istedi. Aracın sürücüsüne 'dur' ihtarı çekti. Turgay K'yı silah çekerek durdurdu. Kafasındaki kaskı çıkartan polis memuru, bir süre daha araç sürücüsüne silahını doğrultmaya devam etti. O anlar ise bir amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Silahını indiren trafik polisi, araca doğru ilerleyip sürücüyü aracından indirmek istedi. Polis memuruna direnen sürücü ile kısa süreli arbede yaşandı. Kelepçelenen sürücü aracının ön tarafına yatırılarak etkisiz hale getirildi. Olayı gören vatandaşlar ise yaşananları meraklı gözlerle izledi. Gözaltına alınan sürücü kalabalıığn arasından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Hakkında idari işlem başlatılan sürücü Turgay K., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Çaycuma 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title