Haberler

Polisten kaçan hırsızlık şüphelisi 20 kilometrelik kovalamacayla yakalandı

Güncelleme:

BURSA'da kısıtlama saatlerinde polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsü Adem K.(29), 20 kilometrelik kovalamacanın ardından tarlaya girerek saklanmaya çalışırken yakalandı.

BURSA'da kısıtlama saatlerinde polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsü Adem K.(29), 20 kilometrelik kovalamacanın ardından tarlaya girerek saklanmaya çalışırken yakalandı. Çalıntı otomobille polisten kaçtığı tespit edilen Adem K. basın mensuplarının "Polisten neden kaçtın?" sorusunu "Uyuşturucu içiyordum korktum kaçtım" diye yanıtlarken, bir polis memuru "Polisten niye korkuyorsun, hırsızlık yaparken Allah'tan kork" diyerek tepki gösterdi. Çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen şüpheli gözaltına alındı.

Olay, saat 23.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi, Kayapa Mahallesi, Bursa-Balıkesir Caddesi'nde meydana geldi. Koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında denetimlerini sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü Nilüfer Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Üçevler Mahallesi, Ahıska Caddesi üzerinde seyreden Adem K. idaresindeki plakasız otomobili durdurmak istedi. Dur' ihtarına uymayan sürücü, hızla yoluna devam etti. Bölgeye takviye ekip isteyen polisler de şüphelinin peşine düştü.

TARLADA SAKLANIRKEN YAKALANDI

Bölgeye çok sayıda takviye polis ekibi sevk edilirken Adem K., Bursa-Balıkesir Caddesi'nde kaçışını sürdürdü. Yaklaşık 20 kilometrelik kovalamacanın ardından kaçamayacağını anlayan şüpheli araçtan inerek tarlaların bulunduğu bölgeye doğru  koşarak kaçmaya başladı. Bölgeyi ablukaya alarak giriş-çıkışları kapatan ve arama çalışması başlatan ekipler Adem K.'yı çalıların arasında saklanırken yakaladı.

"POLİSTEN NİYE KORKUYORSUN, HIRSIZLIK YAPARKEN ALLAHTAN KORK"

Ekipler otomobilin çalıntı olduğunu tespit ederken Adem K.'nın çok sayıda suçtan kaydının olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheli basın mensuplarının "Polisten neden kaçtın?" sorusunu "Uyuşturucu içiyordum korktum kaçtım" diye yanıtladı. Bu sırada bir polis memuru Adem K.'ya "Polisten niye korkuyorsun, hırsızlık yaparken Allah'tan kork" diyerek tepki gösterdi.

Gözaltına alınan Adem K., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title