Haberler

Dünyaya Maket Uçak Satıyor

Havacılık Sektörünün Teknik Dışındaki Tüm İhtiyaçlarına Cevap Verebilen İlk Konsept Mağazasını Açan Süreyya Ayhan, British Airways Ve Air France Gibi Dev Şirketlerin Promosyon İşlerini Yürütüyor. Türkiye'deki Havayolu Taşıma Şirketlerinin De Neredeyse Tamamıyla Çalışan Özcan, Çoğunluğunu Uzakdoğu...

Havacılık sektörünün teknik dışındaki tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen ilk konsept mağazasını açan Süreyya Ayhan, British Airways ve Air France gibi dev şirketlerin promosyon işlerini yürütüyor. Türkiye`deki havayolu taşıma şirketlerinin de neredeyse tamamıyla çalışan Özcan, çoğunluğunu Uzakdoğu`da yaptırdığı malları, Uzakdoğu`daki havayolu şirketlerine bile satıyor.

Antalya`da uzun yıllar reklamcılık sektöründe yer alan Süreyya Özcan, 8 ay önce müşterisi olan bir havayolu seyahat şirketinin maket uçak siparişini aldı. Havayolu şirketlerinin Türkiye`de de her geçen gün artması üzerine sadece bu sektöre yönelik çalışmaya karar veren Özcan, sektörün teknik dışındaki ihtiyaçlarının tamamını karşılayacak bir şirket kurdu.

Havayolu firmaları için anahtarlıktan yastığa, maket uçaktan havacılıkla ilgili yayınlara kadar her türlü promosyon malzemesi satan, Airline Shop adlı şirketiyle havacılık sektörüne yönelik Airex Fuarı`na katılan Özcan, burada yoğun ilgi gördü. Türkiye`de sivil havacılıkla ilgili kurumlar da dahil, 40`ın üzerindeki şirketle çalışmaya başlayan Özcan, şu an British Airways`den Air France`a kadar havacılık sektöründeki tüm devlerin promosyon işini yürütüyor.

Uzakdoğu`da yaptırdığı üretimi yine Uzakdoğu`daki havayolu şirketlerine de satan Özcan, önümüzdeki yıl için 2 milyon dolar ciro hedefliyor. Askeri birimleri de müşteri yelpazesine kattığını aktaran Özcan, bu konseptin Türkiye`de ilk, dünyada ise 4 firmadan biri olduğunu kaydetti.

Özcan, ``Portföyümüz içinde taşımacılık şirketleri dışında havacılık tutkunları da var. Çok yakında pilot gözlüklerinden uçak armalı ceketlere kadar sektörle ilgili sınırsız ürünü piyasaya süreceğiz`` dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title