Haberler

Dünyanın Renkleri Uludağ'da Buluştu... - Türkiye'nin Yanı Sıra Abd, Mısır, İtalya, Fransa, Estonya, Hindistan, Norveç Ve Avusturya Gibi Ülkelerden 120 Genç, Uludağ'da Düzenlenen Yaz Kampına Katılıyor - Kampta Ok Atmadan Hokeye, Beyzboldan Doğa Yürüyüşüne Ka

Harun Kaymaz - Türkiye'nin yanı sıra ABD, Mısır, İtalya, Fransa, Estonya, Hindistan, Norveç, ve Avusturya gibi ülkelerden toplam 120 genç, Uludağ'da düzenlenen yaz kampına katılıyor. Kampta ok atmadan hokeye, beyzboldan doğa yürüyüşüne kadar birçok sportif ve sosyal aktiviteye katılan gençlerin ortak dileği, dünyada barışın hakim olması.

Harun Kaymaz - Türkiye'nin yanı sıra ABD, Mısır, İtalya, Fransa, Estonya, Hindistan, Norveç, ve Avusturya gibi ülkelerden toplam 120 genç, Uludağ'da düzenlenen yaz kampına katılıyor. Kampta ok atmadan hokeye, beyzboldan doğa yürüyüşüne kadar birçok sportif ve sosyal aktiviteye katılan gençlerin ortak dileği, dünyada barışın hakim olması.

Kampın tek ABD'li üyesi olan Aana Myers, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyada savaşların bitmesinin, çocukların savaşsız bir dünyada büyümelerinin en büyük isteği olduğunu belirtti.

Dünyadaki tüm çocukların terör ve savaş korkusu olmadan, kamptaki çocuklar gibi rahat büyüyebilmelerini isteyen Myers, ''Tüm dünya çocukları mutlu bir yaşam sürsünler. Buradan kendi başkanıma ve bütün politikacılara sesleniyorum; Savaşı bitirmek için ne yapılması gerekiyorsa yapsınlar, daha fazla çocuk ölsün istemiyoruz'' diye konuştu.

Kamp Direktörü Murat Gözat ise yoğun okul döneminin ardından gençlerin doğal ortamda kendilerini bulduklarını söyledi.

Kampın 17 Temmuzda başladığını ve 31 Temmuzda sona ereceğini kaydeden Gözat, kamp süresince, çeşitli ülkelerden gelen gençlerin çok saf ve temiz dostluklar kurduklarını, kampta yaşadıkları günleri ömürleri boyunca unutmayacaklarını ifade etti.

Öte yandan, gençler, hep birlikte İngilizce olarak ''Dünyada herkes için barış istiyoruz'' diye seslendiler. Arkadaşlıkları ve birbirlerine olan sevgileri gözlerden kaçmayan gençler, sevimli hareketleriyle de görenlerin ilgi odağı oldular.

Ten renkleri ve ülkeleri farklı olsa da insanların bir arada barış içinde yaşayacağının en güzel örneğini sergileyen 120 genç, şarkılarla ve eğlencelerle tüm dünyaya dostluğun önemini göstermek istediklerini kaydettiler.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title