Haberler

Dünyanın Gözü F1'e Ev Sahipliği Yapan İstanbul'daydı

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Prix'i Milyonları Ekran Başına Kilitledi. Nefes Kesen Yarışı Dünya Televizyonları Canlı Olarak Ekranlarına Taşıdı. Alman Rtl Televizyonu Müthiş Yarışın Dışında Türkiye Ve İstanbul'dan Özel Görüntüleri Ekrana Yansıttı. Çoğu Avrupa Televizyonunda Da Yer Alan Türkiye V...

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Prix`i milyonları ekran başına kilitledi. Nefes kesen yarışı dünya televizyonları canlı olarak ekranlarına taşıdı. Alman RTL televizyonu müthiş yarışın dışında Türkiye ve İstanbul`dan özel görüntüleri ekrana yansıttı. Çoğu Avrupa televizyonunda da yer alan Türkiye ve İstanbul görüntüleriyle Türkiye`nin tanıtımı yapılmış oldu.

İSTANBUL`DA İLKLER YAŞANDI

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix`sinde 1`inci olan Brezilyalı pilot Felipe Massa, İstanbul Park`ta kariyerindeki ilk zaferini elde etti. Brezilyalı pilot, `ilk pole pozisyonunun ardından` ilk yarış zaferini de İstanbul`da kazanmış oldu. Massa`nın ödülünü ise KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat verdi. İlk zaferi sonrası oldukça duygulanan Massa`nın podyumda gözleri dolarken, basın toplantısı sırasında da duygulu anlar yaşadı. Formula 1 Petrol Ofisi Grand Prix`sinde Renault pilotu Fernando Alonso 2`inci, Ferrari pilotu Michael Schumacher ise 3`üncü oldu. Öte yandan geçen yıl İstanbukl Park`ta 1`inciliği elde eden Mc Laren Mercedes pilotu Kimi Raikkonen 2`inci turda kaza yaparak yarış dışı kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title