Haberler

Dünyanın En Zarif Kadını

'Zarafetiniz Ne Giydiğinizle Değil, Onu Nasıl Giydiğinizle İlgilidir' İfadesini Kullanan Vogue Dergisi, İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth'i 'Dünyanın En Zarif Kadını' Seçti

'ZARAFETİNİZ NE GİYDİĞİNİZLE DEĞİL, ONU NASIL GİYDİĞİNİZLE İLGİLİDİR' İFADESİNİ KULLANAN VOGUE DERGİSİ, İNGİLTERE KRALİÇESİ İKİNCİ ELİZABETH'İ 'DÜNYANIN EN ZARİF KADINI' SEÇTİ

'Moda İncili' adıyla bile anılan Vogue dergisi 81 yaşındaki Kraliçe İkinci Elizabeth'i 'dünyanın en zarif kadını' ilan etti. Vogue dergisi değerlendirmeyi, giydiği giysiyi üzerinde taşıyabilme, zarafet gibi karizma standartlarını göz önünde bulundurarak yaptı. Muhafazakârlardan yana olan İkinci Elizabeth, halk içine çıktığında parlak renkli elbiseleri, zarif ayakkabıları ve el çantalarıyla dikkat çekiyor.

Vogue, 'Zarafetiniz ne giydiğiniz değil, onu nasıl giydiğinizle ilgilidir' ifadesini kullanarak, 'Zarafeti satın alamazsınız, onu taklit de edemezsiniz' diye yazdı. Vogue değerlendirmesinde Kate Moss, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, roman yazarı Zadie Smith ve 'The Queen' adlı filmde İngiltere kraliçesini canlandıran Helen Mirren de zarifler arasında gösterildi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title