Haberler

Dünyanın En Ünlü Kukla Gösterileri Mall Of İstanbul'da

Güncelleme:

20 - 22 Ekim tarihlerinde dünyanın en ünlü kukla sanatçılarından muhteşem gösteriler Mall of İstanbul ziyaretçileriyle buluşuyor.

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından 'Dünyanın En İyi AVM'si' seçilen Mall of İstanbul'da; dünyaca ünlü kukla sanatçıları seyrine doyulmaz gösteriler sunuyor. Seyirlik oyunların en eskilerinden biri olan ipli kukla sanatının efsane isimleri; İspanya'dan Toni Zafra, Çek Cumhuriyeti'nden Karromato ve Rusya'dan The Fifth Wheel grubu 20-21-22 Ekim 2017 tarihlerinde muhteşem kukla gösterileriyle Mall of İstanbul'da. 20. Uluslararası Kukla Festivali kapsamındaki gösteriler tüm Mall of İstanbul ziyaretçilerine açık olarak Amfi Tiyatro'da sergileniyor. Gösterilerin yanında isteyenler kendi kuklalarını yapmayı öğrendikleri kukla atölyesi çalışmalarına katılabiliyor.

20 EKİM CUMA GÜNÜ İSPANYA'DAN TONİ ZAFRA

İspanyalı kukla sanatçısı Toni Zafra, 'Minik Dünya' adlı kukla gösterisiyle Mall of İstanbul'da seyirciyle buluşuyor. Palyaço, goril, at, yengeç ve balerin gibi birbirinden renkli kuklarla adeta dans eden Zafra'nın eğlenceli gösterisi 20 Ekim 2017 Cuma günü saat 17.30 – 18:30 ve 19.30'da 3 farklı seans şeklinde sergileniyor.

21 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ KARROMATO İLE KUKLA SİRKİ

Çek Cumhuriyeti'nden gelen dünyaca ünlü kukla sirki Karromato 'Ahşap Sirk' adlı gösterisiyle Mall of İstanbul'da. Palyaçolar, aslanlar, dansçılar ve bir sirkte olan pek çok farklı karakterin eğlence dolu şovlarını kuklaların mini sahnesine taşıyan Karromato, 21 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 17.00 ve 18.00 olmak üzere iki farklı seans şeklinde sergileniyor.

22 EKİM PAZAR GÜNÜ THE FİFTH WHEEL'DEN DÜNYA DANSLARI

Rusya'nın dünyaca ünlü kukla grubu The Fifth Wheel, Mall of İstanbul'da. The Fifth Wheel 'İpli Kabare' isimli gösterisinde; İspanyol, Orta Doğu, Uzak Doğu, Latin ve Kuzey Amerika ve hatta Anadolu danslarını kültürlerin kendilerine ait yerel karakterleriyle sergiliyor. Büyük boyutlu kuklalar kullanan sanatçılar dünya müzikleriyle ve kendi üsluplarında esprileriyle eğlence dolu bir şov sunuyor. The Fifth Wheel'den 'İpli Kabare' 22 Ekim 2017 Pazar günü saat 16.00 – 17:00 ve 18:00'da üç farklı seans şeklinde sergileniyor.

HAFTA SONU KUKLA ATÖLYELERİ

Dünyaca ünlü kukla gösterilerini izledikten sonra, içindeki yaratıcılığı keşfetmek isteyenler Mall of İstanbul'daki kukla atölyelerine katılabiliyor. Kukla sanatçısı Cengiz Özek eşliğinde yapılan rengarenk kuklalar, atölye sonunda katılımcılara hediye ediliyor. Atölyeler: Cumartesi günü; Puppet Show Time Kukla Atölyesi, 13.00-14.00-15.00-16.00 saatlerinde AVM'nin 1.katında Lale Meydanı'nda. İpli Kukla Atölyesi, 13.30-14.30-15.30 saatlerinde G katı Çınar Meydanı'nda. Pazar günü ise İpli Kukla Atölyesi, 13.00-14.00-15.00 saatlerinde. Atölyeler tüm Mall of İstanbul ziyaretçilerine açık olarak düzenleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rusya Federasyonu Çek Cumhuriyeti İstanbul İspanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title