Haberler

Dünyanın En Önemli Hukukçuları Bir Araya Geliyor

Güncelleme:

Toplantıya 32 ülkeden 100'den fazla hukuk fakültesinin dekan, profesörler ve 200 delege katılacak.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu'nun yürüttüğü ELFA (European Law Faculties Association / Avrupa Hukuk Fakülteleri Birliği) Genel Kurul Toplantısı ve ELFA İstanbul AGM 2015 Konferansı 17-19 Nisan 2015 tarihlerinde Üniversitemizde gerçekleştirilecek.

Güncel hukuk konuları ve hukuk eğitimine ilişkin sorunların tartışılacağı 17 Nisan Cuma günü düzenlenecek konferansın açılış konuşmasını Yeditepe Üniversitesi Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan, Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurcan Baç, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda ELFA Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu gerçekleştirecek. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'ın da programda bir konuşma yapması bekleniyor.

Konferansta aralarında, Avrupa Birliği Adalet Divanı Başkanı (Genel Mahkeme) ve Lüksemburg Üniversitesi İdare Konseyi Yargıç Prof. Dr. Marc Jaeger, AALS – Amerikan Hukuk Fakülteleri Birliği Başkanı ve Kaliforniya Üniversitesi Hastings Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Leo Martinez, Batı Avusturalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erika J. Techera, Pekin Üniversitesi Uluslararası Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Philip McConnaughay, Kazan Federal Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Ildar Tarkhanov gibi dünyaca ünlü hukukçular konuşmacı olarak yer alacak.

Sadece Avrupa'dan değil ABD, Rusya ve Çin gibi farklı ülkelerden de birçok hukuk fakültesi dekanı ve profesörün katılacağı ve Yeditepe Üniversitesi Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan'ın da katılacağı konferansın Açılış Kokteyli 16 Nisan Perşembe akşamı saat 19.00'da Büyük Kulüp'te gerçekleştirilecek.

Dünyaca ünlü hukukçuların bir araya geleceği konferansın konuşmaları İngilizce olup, Konferanslar Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek. Sabah İnan Kıraç salonunda yapılacak genel oturumdan sonra öğleden sonra farklı panel oturumları değişik salonlarda yapılacak. ABD'den gelen 5 profesör de "Snowden olayı, Basın özgürlüğü, Devlet Sırları" konulu panelde ABD'nin gizli belgelerini açıklayan Snowden'a ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeditepe Üniversitesi Bedrettin Dalan Avrupa Birliği İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title