Haberler

Dünyanın En Hızlısı Bu Defa Yavaştı

Dünyanın En Hızlısı Jamaikalı Sprinter Usain Bolt, Yılın İlk 100 Metre Yarışını 9,93 Saniyede Koşarak, Birinciliği Takım Arkadaşı Daniel Bailey ile Paylaştı.

Dünyanın en hızlısı Jamaikalı sprinter Usain Bolt, yılın ilk 100 metre yarışını 9,93 saniyede koşarak, birinciliği takım arkadaşı Daniel Bailey ile paylaştı.

Pekin-2008'de erkekler 100, 200 metre ile 4x100 metre bayrak yarışlarında kırdığı dünya rekorlarıyla altın madalyaya uzanan Bolt, ülkesi Jamaika'nın Spanish Town kentinde düzenlenen GC Foster College Classic yarışlarında, yılın ilk 100 metre mücadelesini verdi.

Ulusal bir yarış olan GC Foster College Classic'de, 9,93 derecesiyle birinciliği takım arkadaşı Daniel Bailey ile paylaşan Bolt, yarışın sonucunu tahmin edince finiş çizgisine gülerek girdi. Geçen yıl Eylül ayında Belçika'nın başkenti Brüksel'deki “Golden League” yarışından sonraki ilk 100 metresini koşan atlet, yarıştan sonra yaptığı açıklamada, iyi bir yarış çıkardığını, yine de biraz daha çalışması gerektiğini söyledi. Bolt, Brüksel'de de 9,77 saniyeyle koşmuştu.

Bolt'un antrenörü Glen Mills de Jamaikalı atletin, ilk uluslararası yarışına 2 Mayısta Jamaica International Invitational'da çıkacağını kaydetti.

Bolt, Pekin-2008'de 100 metreyi 9,69 saniyede koşmuştu. Bolt ile Jamaika'da aynı takımda yer alan Bailey ise son iki olimpiyatta ülkesi Antigua ve Barbuda adına yarışmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title