Haberler

Dünyanın En Güzel Mankeninden Türk Erkeği İtirafı!

Güncelleme:

Kanal D'deki 2. Sayfa programına konuk olan Faslı manken Iman Casablanca, Türk erkekleri hakkında itirafta bulunarak, "Instagram'dan mesaj atan çok oluyor. Çok gülüyorum onlara. Tanımıyorum etmiyorum, sanki yıllardır arkadaşız da bana 'Merhaba, yemeğe gidelim mi?' yazıyorlar." dedi.

Dünyanın en güzel mankeni seçilen Iman Casablanca, Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Olağanüstü Türkçesiyle dikkat çeken Faslı manken, hakkındaki merak edilenleri anlattı.

Dünyanın En Güzel Mankeninden Türk Erkekleri İtirafı!

"OYUNCULUK YAPMAM İSTİYORUM"

Türkan Şoray'a hayran olduğunu belirten Casablanca'nın Türk erkekleri hakkındaki itirafı ise çok konuşuldu. Casablanca açıklamalarına devam ederek, "Ben burada oyunculuk yapmak istiyorum. Her ülkede çok önemli diksiyona hâkim olmak. Gençler çok ilgilenmiyorlar bu konuyla. 'Yakışıklıyım, güzel yeter' diyorlar. Ben iki yıldır Türkçe dersi alıyorum. Önce kendim öğrendim sonra da ders almaya başladım. Türk dizilerini izliyordum alt yazılı sonra dilimi geliştirmeye başladım." Anlamadığım herhangi bir cümleyi not alıyordum. Araştırıp buluyordum. Bana 'aksanlı konuş daha iyi olur' diyorlar, ama ben şirin olmak istemiyorum. Ben yabancı olarak çıkmak istemiyorum. Ailemden herhangi biri Türk kökenli değil ama ben Türkçeyi seviyorum. Dört dil biliyorum. Arapça, Fransızca, Türkçe ve Farsça... Ben bir Arap kadını olarak, en sevdiğim dizi 'Kadın' öyle bir dizide rol almak isterim. Yanımda kim rol alıyor değil de ne mesaj veriyorum o önemli benim için." ifadelerini kullandı.

Dünyanın En Güzel Mankeninden Türk Erkekleri İtirafı!

"MESAJ ATAN ÇOK OLUYOR"

"Kadınlara yönelik bir şeyler yapıp, mesaj vermek istiyorum." diyen Casablanca, "Sadece güzel olmak değil de, akıllı olmak, özgür olmak' bu mesajı vermek istiyorum. Benim de kendimde beğenmediğim noktalar var. Bakıyorum eski Türk filmlerine Türkan Şoray mesela çok güzel. Boyum 1.75, yaşım 22, kilom da 50... Ben mühendislik okudum ama hiç o işi yapmadım. İki yıl önce buraya geldiğimde Erkan Özarman'la tanıştım. Ben oyuncu olmak istediğimi söyledim. O da bana 'Önce Türkçe'yi öğrenmen gerekiyor. Sonra Best Model olman lazım, ondan sonra zaten teklifler gelir. Bana Instagram'dan mesaj atan çok oluyor. Çok gülüyorum onlara... Tanımıyorum etmiyorum, sanki yıllardır arkadaşız da bana 'Merhaba, yemeğe gidelim mi?' yazıyorlar. Çok cesaretliler..." dedi.

Dünyanın En Güzel Mankeninden Türk Erkekleri İtirafı!

Dünyanın En Güzel Mankeninden Türk Erkekleri İtirafı!

Dünyanın En Güzel Mankeninden Türk Erkekleri İtirafı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Casablanca Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

Aka:

Bu ülkenin en büyük sıkıntısı cahillik onun için 100 yıl geçse de bizlerden bir cacık olmaz .başta saygı yok kavgacı din iman diyoruz aslında hiç bir alakamız yok

26
2
yanıtYanıtla
ASLI:

SANA TAVSİYEM TÜRK ERKEKLERİNDEN UZAK DUR. ARAP ERKEKLERİ DAHA ÇEKİCİ ONLARLA İLGİLEN. BEN ARAP KOCAMLA 5 YILDIR EVLİYİM, ÇOK MUTLU BİR YUVAM VAR. HERKESE TAVSİYE EDERİM.

7
18
yanıtYanıtla
Sen kocanla 5 yıldır evlisin:

Peki kocan da seninle 5 yıldır gerçekten evli mi.

yanıt3
yanıt2
Ja sam bosnjak:

Rus kızlarına kurban olsun Türk avratlar

yanıt3
yanıt6
FB:

burada unlu olmaya calısan bı gereksız daha, ama doğru yerde bizde yabancı hayranlığı var. bi kıza turkce kahve ıcelım dıye sor senı rezıl eder ama ıngılızce ıspanyolca sor elbette yer ofcoursıye dıyee dıye hemde

13
1
yanıtYanıtla
HARUN:

36 yıllık Türküm Böyle Sütun Görmedim :)

4
9
yanıtYanıtla
helluri hazretleri:

kız hem güzel hemde 4 dil biliyor hemde matematiği yemiş. . . valla aferin ona

10
1
yanıtYanıtla
ASLI:

ERKEKLER İLGİNİ ÇEKMİYORSA BEN SENİ YEMEĞE ÇIKARAYIM.

6
4
yanıtYanıtla
Peki peki:

Tamam ısrar etmeyin sizi mi kıracam ben de geliyorum

yanıt1
yanıt0
Hoş Yorum:

ölsede hevla yesek çok iyi olur.

2
8
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title