Haberler

Dünyanın 32 Farklı Ülkesinden Gelen Partililer Taksim'de Buluştu

Gtp Genel Başkanı Tuna Bekleviç ve Gtp'nin 32 Farklı Ülkeden Davet Ettiği 52 Siyasi Parti Temsilcisi Birlikte Taksim Meydanı'nda Toplanarak Demokrasi ve Dünya Barışı Talebinde Bulundu.

GTP Genel Başkanı Tuna Bekleviç ve GTP'nin 32 farklı ülkeden davet ettiği 52 siyasi parti temsilcisi birlikte Taksim Meydanı'nda toplanarak demokrasi ve dünya barışı talebinde bulundu.

GTP Genel Başkanı Tuna Bekleviç, 32 farklı ülkeden davet ettiği 52 siyasi parti temsilcisiyle Taksim Meydanı'na geldi. Burada bir açıklama yapan Tuna Bekleviç, "Dünya demokrat ideolojisi siyasi partilerin liderlerine yaptığım çağrı sonrası 52 parti lideri ve yardımcısı barış, daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük için Türkiye'ye geldi" dedi.

Özgürlükçü demokrasi ve sürdürülebilir barış üzerine çalışmalar gerçekleştirerek dünyayı daha yaşanılabilir kılmak için mücadele edeceklerini söyleyen Bekleviç, şöyle konuştu: "Bugün buraya 32 farklı ülkenin katılımcıları geldi. Çünkü dünya barışı, adil bölüşüm ve demokrasi adına bir hayal kurdum. Önce değerli ekip arkadaşlarım sonra da dünyanın çok farklı ülkelerinde liderler hayalimi paylaştı ve bugün bir araya geldik. GTP'nin uluslar arası açılımları ile yeni Türkiye, güçlü Türkiye olacaktır. Güçlü Türkiye bulunduğu bölgeye ve dünyaya demokrasi, özgürlük ve barış getirecektir."

Bekleviç'in daveti üzerine Mısır'dan gelen Rofaat Halid de, "Bizi buraya davet ettikleri için, böyle bir organizasyona katıldığımız için çok teşekkür ediyoruz. Türkiye'ye davet ettiler, biz de geldik. Tuna Bekleviç'e teşekkür ederim. Türkiye çok güzel" dedi.

Türkiye'nin çok güzel olduğunu söyleyen Hintli Sanjeev Mehta'nın dünyaca tanınmış Raj Kapor'un "Awaraa Hoon" şarkısını söylemesi ilgiyle izlendi.

(MH-ED-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title