Haberler

Dünyaca Ünlü Şefler Türk Mutfağını Dünyaya Duyuracak

Güncelleme:

The World's 50 Best Restaurant listesinde yer alan mekânların şefleri, Avrupa'nın önde gelen Michelin yıldızlı şefleri ve dünyaca ünlü pasta şeflerini İstanbul'da bir araya getirecek.

Dünyanın en iyi şeflerinin yanı sıra; The World's 50 Best Restaurant listesinde yer alan mekânların şefleri, Avrupa'nın önde gelen Michelin yıldızlı şefleri ve dünyaca ünlü pasta şeflerini İstanbul'da bir araya getirecek. Resmi sponsorluğunu İstanbul Ticaret Odası (İTO), ev sahipliğini ise Beyoğlu Belediyesi'nin üstlendiği 4. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı 17 Kasım'da Wyndham Grand Levent'te gerçekleşecek

DÜNYANIN ÜNLÜ ŞEFLERİ KONUK EDİLECEK

Türk mutfağının lezzet yolculuğuna ve başarısına değinilerek çok katmanlı yapısını ve zengin sofra kültürünü tanıtmak, Türk Gastronomisi ile dünya mutfakları arasında köklü bir ilişki yaratmak amacıyla düzenlenen 4. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı'nın bu yılki teması "Creativity" olacak. Ülkemizde geçerli olan yeni trendlerin yanı sıra yeme içme turizminin yerelden globale uzanan yolculuğuna değinilecek Gastronomi Konferansı'nda "Denizin Şefi" olarak anılan İspanyol şef Angel Leon, Endülüs'ün ilk kez iki Michelin yıldızlı şefi olma özelliği taşıyan Şef Dani Garcia, Fransız mutfağının başarılı şefi Christian Le Squer, dünya gastronomisinin en deneyimli şeflerinden biri olan Paco Morales gibi dünyaca ünlü şefler Türk mutfağının lezzet yolculuğunu tüm dünyaya duyuracak.

LOKAL LEZZETLERİ KEŞFEDECEKLER

Metro Toptancı Market ve Gastronometro'nun ana sponsorluğuyla düzenlenen, THY'nin ulaşım, Divan Otelleri'nin ise konaklama sponsoru olduğu 4. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı öncesi ünlü şefler, ülkemizin güçlü mutfakları arasında yer alan ve özgün gastronomisiyle UNESCO Gastronomi Şehirleri listesine giren Gaziantep'i ziyaret edecekler. Dünyaca ünlü şefler Gaziantep gezilerinde hem bölgenin lokal lezzetlerini keşfe çıkacak hem de zengin bir tadım deneyimi yaşayacaklar.

Kaynak: Bültenler / Yemek Tarifi

Yemek Tarifi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title