Haberler

Dünyaca ünlü sahilde, sosyal mesafeli deniz keyfi

Güncelleme:

ANTALYA'da sıcak havayı ve hafta sonunu fırsat bilenler, sahillere koştu.

ANTALYA'da sıcak havayı ve hafta sonunu fırsat bilenler, sahillere koştu. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne gelenler, sosyal mesafe kuralına uyarak, deniz keyfi yaptı. Sahildeki yoğunluk ise dikkat çekti.

Turizm kenti Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, normalleşme adımları atılırken, kalabalıklaşmaya başladı. Hava sıcaklığının 23, deniz suyu sıcaklığının 25 derece ölçüldüğü Antalya'da, nem oranı ise yüzde 70 seviyelerini gördü. Antalya'da yaşayanlar ile yerli ve yabancı tatilciler, hafta sonu ile hava sıcaklığını fırsat bilerek, Akdeniz'in mavi sularına girdi. Bazıları güneşlenirken, bazıları ise çocuklarıyla beraber yüzdü. Aileleriyle Konyaaltı Sahili'ne gelen çocukların eğlendiği görüldü. Koronavirüs sürecinde uzmanların sürekli dikkat çektiği sosyal mesafe kuralının sahilde uygulandığı gözlenirken, maske takılmadığı görüldü. Sahilde bazı kişilerin de evcil hayvanlarıyla denize girdikleri görüldü.

ARAÇ YOĞUNLUĞU DİKKAT ÇEKTİ

Konyaaltı Sahili'ndeki yoğunluk, dronla havadan da görüntülendi. Havadan çekilen görüntülerde sahil bandındaki otoparklarda araç yoğunluğunun olduğu, boş yer kalmadığı dikkat çekti. Konyaaltı Sahili'ne ailesiyle gelen Kübra Kavrak, "3 ay sonra deniz havası almak iyi geldi. Sosyal mesafe kuralına da uyuyoruz burada. Deniz suyu çok soğuk geldi. O yüzden güneşleniyorum" diye konuştu.

Çocukları ve torunları ile sahile geldiğini anlatan İlknur Erdal, "Pandemi sürecinden sonra çocuklar ve torunlarla hafta sonu keyfi yapalım, dedik. Şemsiye altında dinleniyorum" dedi.

MESİRE ALANINDA KALABALIK

Öte yandan Antalya- Kemer yolu üzerinde bulunan Sarısu mesire ve piknik alanının da 3 ay sonra neredeyse ilk kez bu kadar kalabalık olduğu gözlendi. Mesire alanında bulunan banklarda sosyal mesafe kuralına uyulurken, maske takmaması dikkat çekti. Piknik yapanlar, mangal yakarak, hafta sonunu geçirdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Sahili Akdeniz Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title