Haberler

Dünyaca Ünlü Oyuncu Bruce Willis, Nusr-Et'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

'Saltbae' hareketiyle dünya çapında üne kavuşan sosyete kasabı Nusret Gökçe, ünlü oyuncu Bruce Willis'i restoranında ağırladı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan ünlü oyuncu Nusret Gökçe, dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis'i restoranında ağırladığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Dünyaca Ünlü Oyuncu Bruce Willis Nusr-Et'i Ziyaret Etti

ELLERİYLE ET VE TATLI YEDİRDİ

Türkiye'nin en çok takipçi sayısına sahip olan Nusret Gökçe, Instagram hesabından çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Nusret Gökçe'nin restoranına giden ünlü oyuncu Bruce Willis garsonlar tarafından elleriyle beslendi. Garsonlar ünlü oyuncuya elleriyle et ve tatlı yedirdi. Nusret Gökçe bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
500

Yorumlar (29)

Arnavut:

Tam bir şarlatan

8
7
yanıtYanıtla
ALİ....:

EWET AYNEN

yanıt4
yanıt1
asdf:

Kıskanmayın adamı.

yanıt7
yanıt4
Dürbünlü:

Nusret Marka Olmuş Bir Kardeşimizdir..Keşke Tüm Gençler Onun Gibi Olabilseler..

9
2
yanıtYanıtla
SAFİYE:

Türkiye''nin gururu aslan Nusret yolun açık olsun oğlum Allah utandırmasın daha nice başarılara inşallah sonuna kadar destekçiniziz

6
3
yanıtYanıtla
Bruce yedi ve dedi ki:

I die hard. I eat nusrad.

0
6
yanıtYanıtla
xxx:

ben gurur duyuyorum nusretle helal olsun. . . . adam ne caldi ne cirpti, emegiyle geldi bu noktaya acun ilicali gibi. . . . . . baba parasiylada gelmedi. allah daha cok versin kardesime

5
0
yanıtYanıtla
2 x Ishak Turkoglu:

Cok gururluyum, gavurlari eleriyle besleyen dandigimizi tebrik ediyorum.

1
4
yanıtYanıtla
ADALETLİ:

YİĞİDİ ÖLDÜRELİM HAKKINI YEMEYELİM ADAMA HELAL OLSUN ÜLKEMİZİN TANITIMI İÇİN MİLYON DOLARLAR HARCANIYOR NUSRET BEY BEDAVA TANITIYOR.

4
0
yanıtYanıtla
Lazut:

La ne manyak adamlar var yedikleri de et olsa ithal et.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title