Haberler

Dünyaca Ünlü Müzisyen Zamfir Anadolu Ateşi'yle Isındı

Bir Zamanlar Amerika, Kill Bill, Karate Kid Gibi Birçok Ünlü Filmin Müziğine İmza Atan Romanyalı Müzisyen Gheorghe Zamfir, Pan Flütüyle Katkıda Bulunduğu Anadolu Ateşi'nin Yeni Projesi İçin Antalya'ya Geldi.

Bir Zamanlar Amerika, Kill Bill, Karate Kid gibi birçok ünlü filmin müziğine imza atan Romanyalı müzisyen Gheorghe Zamfir, pan flütüyle katkıda bulunduğu Anadolu Ateşi'nin yeni projesi için Antalya'ya geldi.

50 yıllık müzik kariyerinde 120 ödül alan, albümleri 120 milyon adet satan, müzikleri TV reklamları ve birçok sinema filminde kullanılan dünyaca ünlü sanatçı Zamfir, Anadolu Ateşi'nin gösterisini izlemek üzere Aspendos Antik Tiyatrosu'nda Mustafa Erdoğan'ın konuğu oldu. Aspendos'ta kendisinin de müziklerine katkıda bulunduğu TROYA'nın provalarını da izleyen Zamfir, böyle büyük ve görkemli bir projeye müzikleriyle katkıda bulunmaktan büyük onur duyduğunu belirtti. Zamfir ayrıca, Anadolu Ateşi gösterisini

çok beğendiğini, TROYA projesinin de çok güzel olduğunu belirterek Mustafa Erdoğan'ı kutladı.

Anadolu Ateşi'nin dün gece yapılan gösterisini ayrıca Romanya'dan gelen 10 üzerinde basın mensubu izledi. Romanyalı sanatçı Zamfir ve Mustafa Erdoğan'a gösterilerle ilgili soru yönelten gazeteciler gösteriden sonra Mustafa Erdoğan'ı tebrik ettiler. Anadolu Ateşi'nin Kasım sonu ve Aralık sonunda Romanya'ya yapacağı turnelerle ilgili bilgi alan gazeteciler Anadolu Ateşi'nin daha önce Romanya'ya 5 turne yaptığını, bu gösterilerin büyük ilgi gördüğünü, Kasım ve Aralık ayında yapılacak gösterilerinde

şimdiden büyük ilgiyle beklendiğini söylediler.

(CE-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title