Haberler

Dünyaca Ünlü Model Chrissy Teigen'ın Bebeğini Emzirme Pozu Sosyal Medyada Olay Oldu

Güncelleme:

Dünyaca ünlü yıldız Chrissy Teigen'ın bebeğini emzirirken çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşması, bazı takipçilerin tepkisine neden oldu.

Dünyaca ünlü modelChrissy Teigen, kısa süre önce ikinci bebeğini dünyaya getirdi. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan güzel yıldız hayatıyla ilgili her ayrıntıyı paylaşmasıyla biliniyor. Teigen, bebeği Miles ile birlikte kızının oyuncak bebeğini de emzirirken çekilen pozunu "Luna oyuncak bebeğini de emzirmemi istedi. Sanırım şimdi ikizlerim var" mesajıyla birlikte paylaştı.

POZU SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

32 yaşındaki seksi model Teigen, Miles adını verdiği bebeğini emzirirken kızı Luna da annesinden oyuncak bebeğini emzirmesini de istedi. Teigen de onu kırmayıp oyuncak bebeği emzirir gibi yaptı. O sırada çekilen pozunu da sosyal medyada paylaştı. Fakat bu poz Teigen'in bazı takipçilerini çok kızdırdı.

Dünyaca Ünlü Model Chrissy Teigen'ın Bebeğini Emzirme Pozu Sosyal Medyada Olay Oldu

"BU GÖRÜNTÜDEN HOŞLANMIYORUZ"

Bir başka takipçisi de "Çocuk doğurmak, cinsellik doğal şeyler. Ama bu benim Chrissy Teigen ya da başka ünlüleri bebek emzirirken ya da banyo yaparken görmekten hoşlandığım anlamına gelmiyor" diye yazdı.

Dünyaca Ünlü Model Chrissy Teigen'ın Bebeğini Emzirme Pozu Sosyal Medyada Olay Oldu

OLUMLU YORUMLAR DA ALDI

Ağırlıklı olarak hayranlarından esprili karşılıklar alan Teigen'in bir takipçisi, ünlü modelin herkes gibi günlük hayatıyla ilgili paylaşımlar yaptığını belirterek "Yemek pişirirken, oyun oynarken, köpekle oynarken vesaire. Sen sadece bebeğini emziriyorsun. Ne büyük iş" yorumu yaptı.

Dünyaca Ünlü Model Chrissy Teigen'ın Bebeğini Emzirme Pozu Sosyal Medyada Olay Oldu

Dünyaca Ünlü Model Chrissy Teigen'ın Bebeğini Emzirme Pozu Sosyal Medyada Olay Oldu

"İNSANLARIN YAŞAMLARINA KARIŞMIYORUM" DİYE KARŞILIK VERDİ

Teigen de bu eleştirilere "Ben de sonu gelmeyen havuz pozlarını, Coachella Festivali selfie'lerini umursamıyorum. Ama insanların yaşamlarına karışmıyorum" diye yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (26)

Objektif ve nesnel:

Allah o minik bebeğe islam ruhu ile yaşamayı nasip etsin...

24
4
yanıtYanıtla
ASLI:

BENDE SÜT İSTİYORUM.

4
14
yanıtYanıtla
Aysima:

ASLI senin erkek olduğunu tahmin ediyodum zaten ama artık eminim zaten bukadar rezil yorum yapan biri diğer yorumlarinida kasdediyorum kendi ismini kullanamaz da bayan ismi kullanma

yanıt7
yanıt1
avcı:

hade kız ordan dingil aslı.

yanıt6
yanıt3
ASLI:

KADINLARA İLGİ GÖSTERMEM ERKEK OLMAM ANLAMINA GELMEZ. BEN KADIN ERKEK AYRIMI YAPMAM BEĞENDİĞİME ASILIR ŞANSIMI DENERİM.

yanıt1
yanıt9
Aysima:

:) herzaman ki gibi igrencsin...

yanıt1
yanıt1
SÜTÇİ RAMİZ:

BENDE VAR YALNIZ BİRAZ SAĞMAN GEREKİYOR SONRA AĞZINI DAYAYIP KANA KANA İÇEBİLİRSİN CANIM :

yanıt4
yanıt4
MKRC:

az kaldı, bu iş böyle giderse biz bu çocuğu boyle yaptık deyip en basından herşeyi ifşa edecekler. . edep hayayı geçtimde hayvanlardan farkımız kalmayacak

12
1
yanıtYanıtla
fatih:

ne alakası var kadının cocuğunu emzirmesi bir obje olarak görülmemeli.

yanıt3
yanıt2
Büşra:

Yaaa bebek nasil da masum masum uyuyooo kiyamam yaaa 3

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title