Haberler
Güncelleme:

Zelenski'den dikkat çeken Rusya talebi: BM'deki veto hakkını elinden alın

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu'na, gönderdiği video mesajla hitap eden Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, "BM tarafından Rusya adil olarak cezalandırılmalı, Rusya'nın BMGK'daki veto hakkı elinden alınmalı" ifadesini kullandı. Batılı ülkelere de çağrıda bulunarak Rusya'ya karşı yaptırımların artırılmasını talep eden Zelenski, "Ukrayna'da barışı sağlamanın yolu saldırgana karşı uygulanan yaptırımlardır" dedi. Zelenski, hitabının ardından BM Genel Kurulu'nda ayakta alkışlandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

ihsanhan:

hey gidi koca dunya, zamanında hergun bomba yagmasını isteyen gazze halkına şimdi kendine bomba yağınca veto alınsın bilmemne kız gibi ağlıyor..? rusların yaptıgını doğru bulmuyorum ama iyi yaptı rusya filistine israil yapınca bişey olmuyo rusya ukraynaya yapınca kıyamet kopuyo

133
48
yanıtYanıtla
Erkan Çamsarı:

Bu yoruma eksi verenler çocukların göz yaşları arasında farkın olmadığını acının her insanda aynı etkiyi bıraktığını bilmiyorlarmı. Eğer bilmiyorlarsa tecrübe etmelerini dilerim.

yanıt33
yanıt9
Zulkarneyn :

Batı Rusya'ya Avrupa ile arasında tarafsız bölge, NATO'nun genişlememesi gibi sözler almıştı ve anlaşmalar imzalanmıştı. İki yüzlü batı sözlerinde durdu mu da suçlu Rusya ilan edildi? Amaç Rusya'nın başına batı yanlısı bir lider ve doğal kaynaklarına çökmek.

69
23
yanıtYanıtla
Mustafa ESMER:

Kan ve gözyaşı ile beslenen tek gerçek terorist devlet herkesin malumu. Rusya defalarca deklare etti, sınırlarıma dayanmayın diye. Yaptığı işgal mazur görülemez ama mecbur bıraktılar. Bugün aynı pisligi yunanistan uzerinden bize yapıyorlar. Dunya tarihinin en büyük savaş suçlusu ABDdir!

52
4
yanıtYanıtla
Fatih Uludağ:

Rusya Ukraynayı kara ülkesi yapacak. ahanda buraya yazıyorum

27
26
yanıtYanıtla
funy Cup:

Bunca akan kanın sorumlusu ve müsebbibi ABD dir ve eli kanlı katildir.

37
6
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Yahudi zelenski Amerika ve İngiltere nin kışkırtmasıyla 2014 den itibaren Ukrayna'nın doğusundaki Rus vatandaşlarına sistematik işkence ve baskı uygula ondan sonra Ruslar da kendi vatandaşlarını kurtarmak için kafanıza füze yağdırınca çocuk gibi ağla !!! Yok öyle yağma !!!

31
6
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Rusya davasında sonuna kadar haklı ukrayna halkını kaosa sürükleyen zelinski abd ve ingilteredir.

14
5
yanıtYanıtla
Kumsal Kumsal:

Ukrayna için bir an önce barış huzur diliyorum ??

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title