Haberler
Güncelleme:

Yunanistan'da din adamları Fransa'dan satın alınan Rafale savaş uçaklarını kutsal suyla kutsadı

Yunanistan'ın Fransa'dan satın aldığı 18 adet Rafale savaş uçağının 6 adetlik ilk partisi Yunan topraklarına iniş yaptı. Yunanistan Başbakanı Miçotakis törende Türkiye'yi hedef alan açıklamalarda bulunarak "21'nci yüzyılda, komşu ülkelerden gelen tehditlere ve tarih ile coğrafyanın saptırılması çabalarına yer yoktur. Yunanistan'ın kapıları, her türlü tehdide kapalıdır. Diyalog penceresi de her zaman açıktır" dedi. Öte yandan Yunan din adamları da gelen savaş uçaklarını kutsal suyla kutsadı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

Akıncı Bey:

aynısını biz yapsak diyanet işleri başkanımız sihaları zemzem suyu ile yıkayıp dua etseydi bizim sol cenah "LAİKLİK ELDEN GİDİYEAAH" ??

55
15
yanıtYanıtla
hoplatan bey:

Akıncı Denen zevat Laiklik kadar başınıza taş düşsün Dinle olsaydı herşey özellikle yüce dinimizle dünyada bir tane gelişmiş çağdaş halkının mutlu olduğu bir ülke yoktur varsa söyle.

yanıt11
yanıt19
rap düelloları:

Papazlar uçakları suya alıştırıyor, malum ege suları serin olur..;)

47
3
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Türkiyede laiklik tehlikede diyenler, yüzde 90'nı Müslüman olan ülkemizde Înançlı insanlara düşmanlık yapan nankörler utansınlar.

35
6
yanıtYanıtla
ismail bey :

Dünyada birçok ülkede yeni yapılan veya alınan uçak ve helikopterler papaz tarafından kutsal suyla yıkanır, kutsanır. Ama bizdeki gibi tepki görmez, .laikliklerine birşey olmaz

30
6
yanıtYanıtla
zeliha:

Bizde Yağmur duasına çıkanlara bile dalga geçerler. Aşağılarlar.

31
3
yanıtYanıtla
burakk:

Başta Fransa olmak üzere Avrupa bunları gaza getirip öyle bir borçlandırdı ki.. Kendilerinin yapabildiği tek bir silah yok. Son mermisine kadar dışa bağımlılar. Yani Yunanistanın kahramanlığı son harcayacağı mühimmata kadardır. Alsınlar, alsınlar.

27
4
yanıtYanıtla
ikarius fire:

Aradığım yorum bu kardeşim klavyene diline zeval gelmesin

yanıt0
yanıt0
tahsin bueyuekkol:

Fransa cöp tenekelerini en sonunda yunanlara yutturdu. Bi gazikta onlar atti yunanlara

26
3
yanıtYanıtla
TT:

Fransızların başka memleketlerde masum kanı döktükleri uçakları kutsayıp günahtan arındırdılar... Artık yeni günahlara yelken açabilirler...Sırtını sıvazlayanlar ortadan kayboldukları zaman ne yapacaklar çok merak ediyorum...

18
6
yanıtYanıtla
Veli Özdemir:

Yunanistan da "LAİKLİK ELDEN GİDİYEAAH" :))))) Akıncı Bey ne güldüm.

18
5
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

laiklik elden gidiyor

18
4
yanıtYanıtla
vedat cici :

Allahın Ordusu Türk Ordusu

19
3
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bizim ülkemizde'de Yüce ALLAH'ın Kelamını ve Îslâmi kavramları konuşanlar, horlanp dışlanırlar. Îslâmi değerlerimize saldıran,hakaret eden ahlâksız nankörlerede destek verilir.

15
3
yanıtYanıtla
Fatih TANSU:

o günahkar çoğu erkek çocuklara istismarda bulunarak bu günlere gelen papazlar kutsal suyu nereden getiriyorlar. Musluktan akıtıp üzerine hokus pokus okuyup suyu kutsallaştırıyorlar mı acaba? hikaye bunlar. ikinci olay ise "Bizde bir hoca çıkıp bir Fatiha okusa yobaz derler, dinsizler tepki gösterirler. Gerici derler. Elin gavuru sözde ilerici hadi? papazına sahip çıkıyor...! Çıkıp birileri Din-i Mubin olan İslam'a 1400 yıl önceki gerici düşünce diyecek kadar haddini aşabiliyor bizde...!

14
1
yanıtYanıtla
Nazmi:

Fransa bir ara esti gurledi yalandan akdenizde sattı bunlara ucakları cekildi.. hem paralarini aldi hem bunlarin bakimlari ve muhimmat masraflarini seneler boyu alip kendine iyice bagladi.Bu salaklarda ucagimiz var Türkiyeye karşı diye kutsasınlar. Fransizlar boy abdesti almiştir simdi..

13
2
yanıtYanıtla
HASAN1906:

kafir tek millet nasıl olsa yine milyarlarca euro bağışlarlar yunana

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title