Haberler

    Salih Özcan'dan 'Bitirim' Hareketi

    BUNDESLIGA'nın 2016-2017 sezonunun dördüncü hafta maçları Salı ve Çarşamba akşamı oynandı. Çarşamba akşamı oynanan maçlar arasında Schalke ile Köln karşılaşması da vardı. Köln deplasmandaki maçı 3-1 kazandı. Maça damgasını vuran ise Salih Özcan'ın 83'üncü dakikada attırdığı gol öncesi rakiplerini geçmek için yaptığı hareket oldu. Köln 2-1 öndeyken, Teknik Direktör Peter Stöger üçüncü oyuncu değişikliği için kale arkasında ısınan 18 yaşındaki Salih Özcan'ı çağırdı. 20 sırt numaralı Salih kariyerinde ilk kez Bundesliga maçında oynamak üzere saha kenarına geldi. Heyecanlı olduğu gözden kaçmayan Salih, sahaya girmeden önce iki elini açtı, dua etti. Sonra da Osako'nun yerine maça girdi. Bir dakika sonra da Köln ani atağa kalktı. Soldan bindiren Salih ceza alanına yakın bir yerde topla buluştu. Schalke defansından iki futbolcu Salih'i durdurmak için sağdan ve soldan önüne geçtiği sırada Salih topla ceza alanına kadar geldi. Çizginin üzerinde kendini aniden ceza alanı içende yere bıraktı. Schalkeli bir futbolcu da ona takıldı ve düştü.

    YERDEN HIZLA KALKTI VE

    Diğer futbolcu da Salih'in penaltı kazanmak için kendini kasıtlı olarak yere bıraktığını düşünerek sağında pozisyonu izleyen hakeme dönerek, "Faul yapmadık" dercesine kollarını yana açtı. Tüm bunlar olurken diğer futbolcuların şaşkın bakışları arasında Salih derhal yerden kalkıp topu biraz sürdükten sonra kale çizgisi önünde boş durumda bulunan Zoller'e pası çıkardı. Zoller de sadece dokunduğu topu filelere Köln'ün üçüncü golü olarak gönderdi. Salih'in bu hareketi sonrası Köln üçüncü golünü kazınırken, takım arkadaşları da gol sevincini genç futbolcuya gidip sarılarak yaşadı.

    GENÇLERDE OYNUYOR

    Salih Özcan 15 yaşından beri Köln alt yapısında. Köln A genç takımında oynayan Salih, Teknik Direktör Peter Stöger tarafından bu sezon birinci takım antrenmanlarına alındı. Antrenmanlardaki performansıyla göz dolduran Salih, ikinci hafta Wolfsburg ve üçüncü hafta da Freiburg ile oynanan maçların 18 kişilik kadrosuna da dahil edildi. Ancak bu maçlarda yedek kulübesinde oturdu. Orta sahanın solunda oynayan ve sol ayağını çok iyi kullanan Salih, ilk kez Schalke deplasmanında forma buldu. Maçta, uzatma bölümleriyle birlikte 11 dakika oynadı. Bu süre içinde yaptığı şeytani hareketiyle attırdığı gol sonucu bir anda dikkatleri çekmeyi başardı.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Salih Özcan Köln Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title