Haberler
BBC

Rupert Murdoch, 92 yaşında beşinci evliliğine hazırlanıyor

Güncelleme:

Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch, 92 yaşında beşinci evliliğine hazırlanıyor.

Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch, 92 yaşında beşinci evliliğine hazırlanıyor.

Murdoch, 66 yaşındaki Ann Lesley Smith ile nişanlandığını duyurdu. Çift, Eylül ayında Kaliforniya'da bir şarap bağında düzenlenen etkinlikte tanıştı.

Dünya genelinde önemli medya yatırımları olan Murdoch, geçen yıl dördüncü eşi Jerry Hall'dan ayrılmıştı.

Evlilik haberi ile ilgili sahibi olduğu New York Post gazetesine konuşan Rupert Murdoch, "Aşık olmaktan korkuyordum ama bunun son olacağını da biliyordum. Öyle olsa iyi olur. Mutluyum." dedi.

Kendisinin “dörtte bir İrlandalı” olduğunu söyleyen Murdoch, Smith’e St Patrick Günü'nde evlenme teklif ettiğini de ekledi.

Murdoch evlilik teklifi sırasında "çok gergin" olduğunu da anlattı.

66 yaşındaki Ann Lesley Smith ise 14 yıl önce ayrıldığı eşinin de işadamı olduğunu atıf yaptı ve “Bu yüzden Rupert'ın dilini konuşuyorum. Aynı inançları paylaşıyoruz" mesajı verdi.

İlk üç evliliğinden altı çocuğu olan Murdoch, "İkimiz de hayatımızın ikinci yarısını birlikte geçirmek için sabırsızlanıyoruz" açıklamasını yaptı.

Çiftin düğün töreni yaz sonunda olacak.

Rupert Murdoch ; 1956'dan 1967'ye kadar Avustralyalı uçuş görevlisi Patricia Booker ile 1967'den 1999'a kadar İskoç asıllı gazeteci Anna Mann ile 1999'dan 2014'e kadar da Çin doğumlu girişimci Wendi Deng ile evliydi. Son eşi ünlü eski model Jerry Hall’dan geçen Eylül ayında ayrıldı.

Avustralyalı medya patronundan sonra bu imparatorluğu kimin devralacağı da sık sık gündeme gelen bir konu.

Amerikan HBO yapımı Succession dizisi de, medya devi Rupert Murdoch ve ailesi ile karşılaştırılan bir yapım.

BBC

Rupert Murdoch Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title