Haberler
Güncelleme:

Putin'in görkemli sarayından yeni fotoğraf! Striptiz salonunun görüntüleri ilk kez paylaşıldı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ait olduğu iddia edilen Karadeniz kıyısındaki 1,3 milyar dolarlık sarayın striptiz salonunun görüntüleri ilk kez paylaşıldı. Putin'in hayatı zindan ettiği başlıca muhaliflerinden Navalni'nin ekibi tarafından paylaşılan görselde, direk dansı sahnesi dikkat çekiyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

UğuR DURAN:

Putinin bu olaydan başı mı ağrır... Yani striptis odası var diye mi ağrıyacak başı bu adamın? Rica Ederim Suudi Arabistandan bahsetmiyoruz, rusya Devlet Başkanından bahsediyoruz. anormal bir durum mu bu?

53
6
yanıtYanıtla
Cumali:

Tamamen iftira. Direk dansı sahnesi dedikleri yer sarayın 7/24 hazır kıta bekleyen itfaiyecilerinin bulunduğu bölümdür ve o direkten tutunarak itfaiye aracına ulaşılır...yani tamamen muhaliflerin uydurmasıdır.

32
6
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

dostoyevski bunu beğendi

33
1
yanıtYanıtla
ali can:

rusyada olupda bu tür şeylerin olması kadar doğal bir durum varmı sizce bekar adam sonuçta ;)

30
3
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Vatandaş her türlü naneyi yesinn liderler de de çok sadece çok ucuz hareketler beklensin?

9
6
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Ya kardeşim hayvana insan ismi koymakta neyin nesi. Hiç bir şey dahi demesen Fatma diye seslensen duyulunca ters tepki alırsın bunu bil. Çok seviyorsan yakınlarından birinin ismini koysaydin. Cevabını sınırlı bir şekilde olmazzz! Diye duyar gibi oldum. Böyle devam et daha çok habere konu olursun. İyi niyetle edepsizlik aynı şey değildir.

3
12
yanıtYanıtla
ali can:

usta sen ne yiyon ne içiyon bana da söyle :) o diğer haber sayfasında sen hatları karıştırdın :))) milletin kafa gidik valla :)))

yanıt13
yanıt0
Cem Polat:

Başını ağrıtacak adam , yarım saat sonra orada striptiz yapmak zorunda kalır. Batmak üzere olan ve mafya (eski kgb artıkları ) olan bir ülkeyi alıp ,çıkardı. Bunu selam ve sabahla yaptığını düşünen bir bu haber kanalı olabilir ,saf olmayın lütfen :)

9
1
yanıtYanıtla
muro:

bu sorun gecen sene cozulmustu. sonucta orasi baraka degil, olmasi normal.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title