Haberler
BBC

EURO 2020: Christian Eriksen hastane odasından mesaj gönderdi, 'Bu koşullar altında iyiyim' dedi

Güncelleme:

Cumartesi günü Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) maçı sırasında kalp krizi geçiren Christian Eriksen, hastane yatağından bir fotoğraf paylaştı. Danimarkalı milli oyuncu Eriksen, "bu koşullar altında iyi olduğunu" söyledi.

İtalya'da Inter Milan forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Cumartesi günü oynanan maçta ilk yarı bitmeden kısa süre önce yere yığıldıktan sonra, kalp masajıyla hayata döndürülmüştü.

Eriksen Instagram hesabından paylaştığı mesajda, taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür etti:

"Dünyanın her yanından gelen tatlı mesajlarınız ve selamlarınız için çok teşekkür ederim. Benim ve ailem için bunun anlamı büyük."

Eriksen "Şimdi Danimarka'ya önümüzdeki maçlarda destek vereceğim. Çocuklar, Danimarka için oynayın" diye yazdı.

Eriksen ayrıca "Bu koşullar altında iyiyim. Hala hastanede bazı muayenelerden geçmek zorundayım ama kendimi iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'taki bir hastanede tedavi gören oyuncunun durumunun iyi olduğu açıklandı.

Danimarka Milli Takımı Doktoru Morten Soese, Eriksen için, "Onu kaybetmeye ne kadar yaklaştık? Bilmiyorum ama tek bir şokla onu geri getirdik. Yaşananlar oldukça hızlıydı" dedi.

Soese, "Şu ana kadarki muayenelerden alınan sonuçlar iyi. Eriksen'in neden kalp krizi geçirdiğini bilmiyoruz" diye konuştu.

Danimarkalı oyuncular, Eriksen'in hastanede ve bilincinin açık olduğunu duymaların ardından maça devam etmeyi kabul etmiş, karşılaşma yaklaşık iki saatlik aranın ardından yeniden başlamıştı.

Finlandiya maçı 1-0 kazanmış ve Danimarkalı forvet Martin Braitwaite ise maça devam etme kararı için "kötünün iyisi" demişti.

Danimarka Teknik Direktörü Kasper Hjulmand ise maçın yeniden başlamaması gerektiğini söylemişti.

Danimarka, EURO 2020'da B Grubu'ndaki ikinci maçını Perşembe günü Türkiye saatiyle 20:00'de yine Kopenhag'da Belçika'yla oynayacak.

BBC

Christian Eriksen Finlandiya Danimarka Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title