Haberler

Elon Musk'tan Bill Gates'e hamile erkek emojisiyle gönderme

Güncelleme:

Dünyanın en zengin iki insanlarından olan Elon Musk ve Bill Gates arasında geçen diyalog sosyal medyaya damga vurdu. İkili arasında geçen konuşmaların sızdırılmasının ardından Tesla CEO'su Elon Musk, Bill Gates'in fotoğrafının yanına "hamile erkek emojisi" koyarak paylaştı. Paylaşım binlerce beğeni ve yorum alırken Musk, "Heyecanınızı hızla kaybetmek isterseniz." açıklamasında bulundu.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk ile Microsoft'un kurucu arasındaki diyalog gündeme bomba gibi düştü. Musk ile Gates arasındaki yazışmaların sosyal medyaya sızdırılmasının yankıları sürerkek Elon Musk'tan yeni bir hamle geldi.

ELON MUSK YAZIŞMALARI DOĞRULADI

Musk ve Gates arasındaki konuşmanın görüntüleri Twitter'da Whole Mars Catalog adlı bir hesap tarafından tarafından paylaşılırken, Elon Musk etiketlenerek 'bu yazışmalar gerçek mi?' diye soruldu. Musk da sosyal medyada yayınlanan mesajların gerçek olduğunu açıklarken, mesaj kutularının rengi, yazışmaların Musk'ın telefonundan çekildiğini ortaya koydu.

"HAYIRSEVERLİK OLANAKLARINI TARTIŞMAK İSTİYORUM"

İlk ekran görüntüsünde ikili buluşma için yer ve gün konuşurken, Musk'ın 'harika' yanıtı ile durumu onayladığı görülüyor. Başka bir ekran görüntüsünde ise, Musk'ın Gates'e attığı, "Tesla'ya karşı hala yarım milyar dolarlık açığa satış pozisyonunuz var mı? ifadeleri yer alıyor. Gates ise buna yanıt olarak, "Kapatmadığım için üzgünüm, Hayırseverlik olanaklarını tartışmak istiyorum." dedi.

"İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNDAKİ HAYIRSEVERLİĞİNİZİ CİDDİYE ALAMAM"

Musk ise "Üzgünüm ama iklim değişikliğini çözmek için en çok çaba gösteren şirket olan Tesla'ya karşı büyük bir açığa satış pozisyonunuz varken, iklim değişikliği konusundaki hayırseverliğinizi ciddiye alamam" yanıtını verdi.

Açığa satış pozisyonu kısaca, bir yatırımcının ödünç aldığı bir hisse senedini daha sonra daha düşük bir fiyattan geri almak amacıyla satması anlamına gelir. Yanı kısaca, kişi, hisse senedinin değerinin düşeceğine dair bahse girer.

"KONUŞMALAR ÇOK GİZLİ DEĞİL"

Musk, "TED'deki birçok kişiden Gates'in Tesla'ya karşı hala yarım milyar açığa satış pozisyonu olduğunu duydum, bu yüzden ona sordum. Bu konuşmalar 'çok gizli' değil." dedi.Konuşmanın tam olarak ne zaman yapıldığı bilinmese de Şubat 2021'deki Gates'in borsada Tesla'ya karşı bahis oynadığı iddialarının ortaya çıktığı zamanlara denk geldiği düşünülüyor.

Elon Musk'tan Bill Gates'e hamile erkek emojisiyle gönderme

MUSK'TAN HAMİLE EMOJİSİ İLE YANIT

Musk dün gece ise metinlerin basına sızmasının ardından, Gates ile ilgili bir caps paylaştı. Görüntüde, göbeği olan bir Gates ve hamile erkek emojisi yan yana yer alırken, 'Heyecanınızı kaybetmek isterseniz…' ifadeleri yer aldı.

Dünyanın en zengin insanlarından ikisi olan Musk ve Gates, elektrikli araçlar, COVID-19 ve Mars'ı kolonileştirme gibi konularda geçmişte de birçok sürtüşme yaşamıştı…

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Bill Gates Elon Musk Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title