Haberler
Güncelleme:

Ege'de tansiyonu yükseltecek bir adım daha! Yunanistan, tüm donanmasıyla tatbikata başladı

Geçtiğimiz hafta gayrı askeri statüdeki Adalar'a zırhlı araç sevk ederek Ege'de tansiyonu yükselten Yunanistan'dan yeni bir hamle daha geldi. Yunanistan, Fransa ile ortak tatbikata başladı. Ege Denizi'nde 1 Ekim'e kadar sürecek tatbikatta Yunanistan donanmasına ait tüm savaş gemileri ile hazır bulunuyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

Qwe Qwe:

Sabredin. 2030 a kadar savaş olmadan devam edersek Türkiye Askeri Süper güç olacak. Kendi son teknoloji hava savunma sistemini geliştirmiş, kendi insansız savaş uçağını bitirmiş, Siha lari daha da iyileştirmis bir Türkiye ile kimse basedemez.

109
25
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

bu ülkenin bunlara karşı konuşmayıp icraat yapacak bir lidere ihtiyacı var

56
77
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Ne yapacak? Direk füzelerimi ateşleyecek? Sende kaç gram uluslararası politika bilgisi var? Söyle şurada, dök bütün her şeyi de bilelim ya. Sen kimsin ya?

yanıt16
yanıt5
Abdullah Aydemir:

Nabcak savaşa mı sokacak ülkeyi? Yunan zırlıyor işte. Amerikan desteği ile Türkiye'yi tahrik edip bir cephe burda açtırarak yükselişini yavaşlatmak istiyor. Ermenistan da aynı şekil ama yemezler.

yanıt4
yanıt1
12 21:

Yunanistan arkasında bir güç olmadan bir halt yiyemez.

127
5
yanıtYanıtla
Serdar Sekman:

20 yıldan beri Tüm adaları almış yunanistan Bu Hükümet bunlara sesiz kalmış şimdi popüler söylemlerle oy toplamaya çalışıyorlar.

57
58
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

Adaların yönetimi 1947 Paris Antlaşmasıyla Yunanistan'a geçti. Doğru konuşmak lazım.

yanıt23
yanıt19
Hamit Gündoğdu:

Abdullah rumuz işi yokuşa sürme 2006 senesinden sonra Yunan işgaline uğrayan 20 ye yakın ada, adacık veya kayalıklar şimdi söz konusu olan.

yanıt20
yanıt6
Zulkarneyn :

Avrupa birliği açık şekilde dedi, Yunana yapılan saldırı ABye yapılan saldırı olarak kabul edilir diye. Haçlılar tekrar birleşti- tarih tekerrür ediyor. Biraz daha güçlenebilseydik ekonomik ve askeri olarak... Erdoğan bütün ümmet tarafından sevilen bir lider, cihad bile ilan edebilir.

38
31
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

Ukrayna için de öyle dediler. AB den cacık olmaz. Nükleerleri olmasa haricinde doğru düzgün yeni teknoloji silahları bile yok. Kaldı ki bizde nükleer olmadığını kim söyledi?

yanıt4
yanıt2
Osman Tokgonul:

Biz de yapalım . Kimle yapalııııım. Hah buldum . Kardeş , dost canımız ciğerimiz Azerbaycan'la yapalım ... Ne !!! Kardeş Azerbaycan'ın deniz kuvvetleri yok mu ? Yapmayın yaaa ! Hazar denizi var . Oradan yol mu yok ? Başkada dostumuz yok ki, çağıralım !!!

9
53
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

Deniz araçlarını yok etmek için illa deniz aracı mı lazım ? 3-5 tane siha yeter onlara. Kaldı ki bizim deniz savaş araçlarımızı hiç hesaba katmıyorum bile.(insansızı bile var inanabiliyor musun ?)

yanıt4
yanıt2
delidolu :

Emperyalistler savunma sanayimizinden rahatsız ,hak hukuk bakmaksızın karşımızda birleşiyorlar. Ufak bir kıvılcımda bizi saldırgan devlet ilan edip askeri ve ambargo ile üstümüze cullanacaklar.Tahriklere gelmemeliyiz taaki TFX seri üretime geçene kadar şimdilik dişimizi sıkıp bıçagımızı bileme vakti.

37
4
yanıtYanıtla
Yanlız Adam:

milyon km topraktan küçücük anadoluya sıkışıp kaldık elimizden onca toprak alındı burnumuzun dibindeki adalar bile peşkeş çekildi akıllan ey Türkiye milleti aynısını tekrar yaşatacaklar birlik olmaz isen

30
9
yanıtYanıtla
Tahsin Şeherli:

Peki birlik olacağız tabiki ülkemizi savunmak zorundayız ama muhalefete yakın olan herkesi hain terörist illet zillet çukur lağım derseniz peki bu insanlar terörist ise nasıl olacak askere neden alınıyor kaldıki adalar işgal edilirken neden ses edilmedi

yanıt0
yanıt0
vatandaş rıza:

Avrupa birliği nato toplandı Türkiyede secim yapılmasını önlemek istiyor sebebi ne ola ne güzel yunanistanın sınırlarını koruyoruz milyonlarca afganı suriyeli ortadopğuluyu kendi ülkemizde aslanlar gibi bakıyoruz avrupa huzurunuda bgize borcluyken neden böyle yapıyorlar

29
9
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Atma rızaa

yanıt7
yanıt3
Murat Bayar:

Artık takip etmekten vaz geçip misli ile karşılık vermeliyiz. Yoksa bu Yunan'ın tacizleri bitmeyecek..

10
17
yanıtYanıtla
Tahsin Şeherli:

Yunanistan ile savaş olmaz ama adalara yerleştiler bu büyük bir sorun

2
0
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Hihihihi 1 helikopter 1 kücük gemi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title