Haberler

Arjantin Devlet Başkanı Fernandez, Bolivya Devlet Başkanı Arce ile görüştü

Güncelleme:

Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, resmi ziyaret kapsamında Bolivya Devlet Başkanı Luis Arce'ye ziyarette bulundu. Liderler, ticaret, enerji, sağlık ve stratejik iş birliği konularını ele aldı. Arce, Twitter hesabından görüşmenin fotoğraflarını paylaşarak, 'Arjantin ve Bolivya arasındaki kardeşlik, ikili elektrik entegrasyonuna dönüşüyor. Bugün Devlet Başkanı Fernandez ile memnun edici bir görüşme gerçekleştirdik.' ifadesini kullandı.

Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, resmi ziyaret kapsamında Bolivya Devlet Başkanı Luis Arce'ye ziyarette bulundu.

Ulusal basında yer alan habere göre, ülkenin Yaguacua kasabasında bir araya gelen liderler, ticaret, enerji, sağlık ve stratejik iş birliği konularını ele aldı.

Görüşmede, Arjantin ve Bolivya arasındaki enerji anlaşmalarının gözden geçirildiği ve ikili ticaretin arttırılması için her iki ülkenin teknik kurumları arasında ortak çalışmanın arttırılması kararlaştırıldı.

Arce, Twitter hesabından görüşmenin fotoğraflarını paylaşarak, "Arjantin ve Bolivya arasındaki kardeşlik, ikili elektrik entegrasyonuna dönüşüyor. Bugün Devlet Başkanı Fernandez ile memnun edici bir görüşme gerçekleştirdik." ifadesini kullandı.

Fernandez de sosyal medya hesabındaki paylaşımında, mevkidaşı Arce ile verimli bir toplantı yaptıklarını belirterek, "Açılıştan önce başta lityum olmak üzere sağlık, enerji ve ticaret alanlarında iş birliğinin önemini ele aldık. Büyük bir sevinçle ülkelerimiz arasındaki entegrasyona yönelik somut bir adım attık. Halklarımız için müşterek çalışma elzemdir." değerlendirmesinde bulundu.

Arce ve Fernandez, baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından Yaguacua kasabasındaki "Juana Azurduy de Padilla" elektrik santralinin resmi açılışına katıldı.

Kaynak: AA / Dünya

Arjantin Twitter Bolivya Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title