Haberler
Güncelleme:

Afrika'da okul tuvaletinde kız öğrenciyle ilişkiye girerken yakalanan müdür yardımcısı linç edildi

Güney Afrika'da yer alan Limpopo'ya bağlı bir okulda öğrencisiyle ilişkiye girerken yakalanan müdür yardımcısı, veliler tarafından öldüresiye şekilde dövüldü. Velilerin elinden zorla alınan müdür yardımcısı hakkında soruşturma başlatıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

Ercan Ercan:

Maalesef Türkiye de zaman zaman söylentiler çıkıyor liselerde. Öğretmenler birbirine gözlem yapmalı... Zavallı ergen cahil ve çocukluğundan faydalanan adilere fırsat vermeyin.

940
77
yanıtYanıtla
zeynep akyol:

Bu olay lisede miymiş ben daha küçükler sandım

yanıt13
yanıt2
Nihat Sertepe:

kız öğrenci de linç edilmedi mi

576
363
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

niye zorlamı değil mi bilip bilmeden boş boş yorum

yanıt395
yanıt238
Mustafa bugra:

Keşke sende linç edilsen oksijen israfisin

yanıt24
yanıt7
Ercan Ercan:

Ulen dingil. öğrenci öğrenci yani daha çocuk. Senin evladın yok mu? Çocuk ergen gençler kolay yanlışa düşer. Ergenleri ve gençleri bir iki tokatla uyarırsın her genç her insan hata yapar. Öteki o öğrencilerden sorumlu olan kişi.

yanıt104
yanıt14
Tiyatro:

Afrika nere Türkiye nere . Fakir ülke şiddet var bunlar zaten namus nedir bilmeyen insanlar. Para için yapmayacakları halt yok. Maalesef utanmak nedir bilmeyen insanlar.

35
154
yanıtYanıtla
ibrahim ateş:

Çok sey var yazacak ama senin kadar toz pembe bakamiyorum nedense. Demek Afrika nere Turkiye nere oyle mi ? Bizim ülkemizde şu an şiddetin krali var ogul annesinin basini keser taksi soforu arabasan misteri indirip dover dolmus soforu bir kiz yanliz kaldi diye tacizde bulunur bizim ulkemizde saymakla bitmez

yanıt257
yanıt29
ismail Efil:

Afrika Türkiye'nin yanında masum kalır bütün pislik sapıklık şiddet burada

17
11
yanıtYanıtla
Mehmet Ali Sargın:

Sana söyleyecek çok şey var ama neyse

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title