Haberler

'Dünya Yürüyüş Günü'nde Ali Dağı'nda keyifli yürüyüş

Güncelleme:

Talas Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla, Dünya Yürüyüş Günü'nde Kayseri'nin gözde doğal alanlarından Ali Dağı 360 Yürüyüş Parkuru'nda yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.

Talas Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla, Dünya Yürüyüş Günü'nde Kayseri'nin gözde doğal alanlarından Ali Dağı 360 Yürüyüş Parkuru'nda yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın da katıldığı etkinlikle, Kızılay Kocasinan şubesi gönülleri, Adım Yürüyüş Derneği ve işitme engelli sporcular ile yüzlerce sporsever doğal ortamda spor yapmanın keyfini yaşadı.

Etkinlikte konuşan Başkan Yalçın, sporun sağlık açısından önemine dikkat çekerek spor yapabilmek için gerekli alanları oluşturduklarını ve çalışmaların daha güzel yerler oluşturmak için devam ettiğini söyledi. Sağlığın dünyada en önemli şeylerin başında geldiğini belirten Başkan Yalçın, Ali Dağı'nın rehabilitasyon merkezi haline getirildiğinin altını çizerek, "Sizin mutluluğunuzdan kendimizemutluluk çıkarıyoruz, sizin mutlu olmanız bizim için önemli" dedi.

Daha sonra Ali Dağı'yla ilgili çalışmalara değinen Başkan Yalçın, 360 yürüyüş parkuru ve diğer alanlarda yürütülen projelerle daha konforlu ve daha verimli bir alan ortaya çıkacağını ifade etti. Başkan Yalçın sözlerine şöyle devam etti:

"İnşallah füniküler sistemle beraber burası çok güzle bir yer olacak. Biliyorsunuz buraya 17 bin ağaç diktik, inşallah daha güzel bir yer haline getireceğiz."

Etkinlikle ilgili düşüncelerini ifade eden Fatih Damar, Ali Dağı yürüyüşlerini çok beğendiğini ifade ederek, gerçekleştirilen etkinlikten dolayı Başkan Yalçın'a teşekkür etti.

Yürüyüş etkinliğine katılan Enver Taşçı da organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yalçın'a teşekkür etti. "Böylesine güzel bir yeri şehrimize kazandırdı ve biz de burada spor yapıyoruz" diyen Taşçı, herkesi Ali Dağı'na davet etti.

Yürüyüşe katılan genç sporcular da etkinlikten memnun olduklarını ifade ederek bu tür programlarla insanların sosyalleştiğini ve sağlıklı ortamda bir araya geldiğini belirtti.

Bir başka sporsever de "Mükemmel, iyi ki buraya gelmişiz" sözleriyle yürüyüş alanını çok beğendiğini vurgulayarak Başkan Yalçın'a teşekkür etti.

9 kilometrelik yürüyüş parkurunda gerçekleşen organizasyonun sonunda çay, simit ve peynirden oluşan kahvaltı ikramı verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Talas Belediyesi Toros Dağları Kayseri Talas Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title