Haberler

Dünya UNICERA'daydı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA), CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleşti

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı UNICERA İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 80 bin metrekarelik alanda 11 bin 219'u yabancı ve 73 bin 101'i yerli olmak üzere toplam 84 bin 320 ziyaretçinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Başta ABD, Almanya, İngiltere, Rusya, Kanada olmak üzere 130 ülkeden gelen ziyaretçiler fuara büyük ilgi gösterdi.

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı UNICERA İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliği ile CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirildi. 27 Şubat-3 Mart tarihleri arasında düzenlenen ve 80 bin metrekare gibi rekor bir alanda gerçekleştirilen fuara, 130 ülkeden 11bin 219'u yabancı ve 73 bin 101'i yerli olmak üzere toplam 84 bin 320 ziyaretçi katıldı. Ziyaretçi rekoru kırılan fuara ABD, Almanya, İngiltere, Rusya, Kanada başta olmak üzere Avrupa, Uzak Doğu ve Sahra Altı Afrika ülkeleri yoğun ilgi gösterdi. Fiyat avantajı, kolay ulaşılabilirlik ve kaliteli üretimle büyüklüğünü 3 milyar dolara ulaştıran seramik sektörünün öncüsü 1.000'in üzerinde firmanın katılım sağladığı fuarda; banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün grubu bir arada sergilendi.

Ödüllü tasarımcılar fuara damga vurdu

Fuar sırasında düzenlenen seminerler, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. 28 Şubat - 1 Mart'ta gerçekleştirilen ve toplam 9 oturumun yapıldığı seminerlerde İtalya, İspanya ve Almanya'dan gelen dünyaca ünlü ödüllü tasarımcılar deneyimlerini ve sektördeki yeni trendleri ziyaretçilerle paylaştı. Seminerlere katılanlar arasında Diego Grandi, Sergio Perez Fortea, Massimo Farinatti ve Michael Schmidt gibi önemli tasarımcılar yer aldı.

İhracatın yükselen yıldızı seramik

Türkiye İhracat Katkı Endeksi'nin 2017 yılı son çeyrek verilerine göre; seramik sektörü, 22.33'lük katkı oranı ile üçüncü çeyrekte olduğu gibi yine ipi göğüsleyerek Türk ekonomisine büyük katkı sağladı. Geçtiğimiz yıl 10 milyar lira ciro elde ederek 1 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren seramik sektörü; bu yıl yüzde 10 büyüyerek ihracatını 1.1 milyar dolara çıkarmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeşilköy İstanbul Türkiye Almanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title