Haberler

Dünya Standartlarında Diploma

Gelişen teknolojiye ayak uyduran ve bir dünya vatandaşı yetiştirmeyi hedef edinen Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), Türkiye'de eğitimde globalleşmenin öncülüğünü yapıyor.

Sınırları aşıp öğrencisini dünya sahnesine hazırlayan BAU, öğrencilerine hem yurtdışı imkanı sağlıyor hem de uluslararası diploma alma hakkı kazandırıyor.

Yaşadığımız ülkenin konumu gereği dünya ile yakın ilişkiler içinde oluğumuzdan tercih yaparken düşünülmesi gereken en önemli etkenlerden biri de global bir üniversite eğitimi almak. Eğitimde sınırları ortadan kaldıran BAU, 3 kıtada; 7 ülkede, 5 üniversite, 3 dil okulu ve 4 akademik merkeziyle öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunuyor. Türkiye'de bir ilk, dünyada ise öncü markalardan biri olan "BAU Global" çatısı altındaki öğrenciler,ABD, Berlin, Silikon Vadisi, Toronto, Köln, Roma, Hong Kong, Batum ve Kıbrıs'da yer alan kampüslerde ister eğitim hayatlarının tamamını, isterlerse birkaç senelerini bu ülkelerde geçirebiliyorlar. Bunun yanında mezun olduktan sonra mezun oldukları ülke yasalarına göre diploma alma hakkı kazanıyorlar. BAU Global bünyesinde bulunan üniversitelerde mimarlık, sanat, işletme, tasarım, eğitim, mühendislik, sağlık bilimleri, bilişim teknolojileri, hukuk ve tıp dahil olmak üzere yüzlerce lisans, yüksek lisans ve doktora programı bulunuyor.

ABD VE KANADA'DA DİL EĞİTİMİ

Ayrıca hem yabancı dili yaşayarak yerinde öğrenmek hem de farklı kültürleri yakından tanımak adına olanaklar sunan BAU Global, dileyen öğrencilere hazırlık sınıfını BAU Washington DC kampüsünde ya da Kanada'nın Toronto şehrindeki BAU kampüsünde okuma fırsatını sunuyor.

Üniversite adaylarını tercih döneminde de yalnız bırakmayan Bahçeşehir Üniversitesi, uluslararası düzeyde eğitim alma hakkı kazanmak isteyen herkesi 30 Temmuz - 14 Ağustos tarihleri arasında Beşiktaş Kampüsünde, bölümlere ilişkin kurulan stantlarda bilgilendirmeyi bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahçeşehir Üniversitesi Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title