Haberler

Dünya Şampiyonu Kick Boksçu Kalyoncu Açıklaması

Dünya şampiyonu kick boksçu Nagihan Kalyoncu, Türkiye'nin uluslararası tanıtımına katkı sağlamak için bu tür şampiyonlukların çok önemli olduğunu belirtti.

Dünya şampiyonu kick boksçu Nagihan Kalyoncu, Türkiye'nin uluslararası tanıtımına katkı sağlamak için bu tür şampiyonlukların çok önemli olduğunu belirtti.

Macaristan'da 4-11 Kasım tarihlerinde düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda 60 kilo kadınlarda dünya şampiyonu olan Kalyoncu, Ortahisar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti.

Kalyoncu'yu tebrik eden Genç, amatör futbol kulüpleri başta olmak üzere sporcuları desteklediklerini aktararak, "Her zaman spora ve sporculara destek olmaya gayret ediyoruz." dedi.

Belediye bünyesinde Ampute Futbol Takımı kurduklarını anımsatan Genç, şunları kaydetti:

"Belediyemizin sponsorluğunda engelliler atletizmde mücadele eden sporcularımız var. İşitme Engelliler Futbol Takımını da kurduk. Trabzonlu dünya şampiyonu boksör Selçuk Aydın'ın yeni boksörler yetiştirmesi için spor salonu kiraladık. Elimizden geldiği kadar şehrimizdeki sporculara destek olmaya gayret ediyoruz. Kalyoncu ve Aydın gibi yerel sporcularımızın başarıları bizleri hem gururlandırıyor, hem de motive ediyor. Ortaya koydukları mücadele nedeniyle onları desteklemek bizlerin boynunun borcudur."

Kalyoncu ise kazandığı şampiyonluğun Türkiye ve Trabzon için önemli bir başarı olduğunu ifade ederek, "Türkiye'nin uluslararası tanıtımına katkı sağlamak için bu tür şampiyonalar çok önemli. Her ülke sporda başarı çıtasını yükseltmek için sporcularını destekliyor. Sağ olsun, Ortahisar Belediyesi de hem maddi hem de manevi olarak bizleri destekledi." diye konuştu.

Genç, dünya şampiyon olan Kalyoncu'ya çeyrek altın hediye etti.

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Metin Genç Macaristan Ortahisar Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title