Haberler

Dünya Markalarını Tüketiciyle Buluşturuyor

Güncelleme:

Dünya markalarını Alaçatılılar'la buluşturan Mert Optik yenilenen dekoruyla dikkat çekiyor.


2009'dan beri hizmet verdiği Alaçatı'da ünlülerin uğrak noktası olan Mert Optik, sezona dünya markalarının yanı sıra tasarım gözlük markalarıyla başladı.

Çeşme'de hareketli günler yaşanmaya başlarken, Mert Optik Alaçatı mağazası her yıl olduğu gibi ünlülerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Dünya gözlük modasının en son trendlerini müşterilerine ulaştıran Mert Optik, birçok tanınmış isim tarafından da tercih ediliyor. Birbirinden ünlü konukları her yaz mağazalarında ağırlayan Mert Optik bu kez Türk pop müziğinin sevilen ismi Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loghnan Ortaç'ı konuk etti. Ortaç çifti, sezona Galatasaraylı futbolcuların ziyaretiyle başlayan Mert Optik'ten 2015 koleksiyonundan 3 tane Dita gözlük aldı.

Mert Optik mağazalarında alışkın oldukları hizmet kalitesinden ve ürün çeşitliliğinden memnun olduklarını belirten Ortaç çifti birbirinden şık binlerce model arasından tercih yapmakta bir hayli zorlandıklarını ifade etti. Bu sezonun en trend markaları olan Thom Browne, Dita, Anderne, Mykita, Cazal ve Moncler gibi dünyaca ünlü markalar ile Alaçatı'nın uğrak noktası olan Mert Optik, bir çok ünlüyü ağırlamaya devam ediyor.

Özel vitrin tasarımı ve standlarıyla da gözlük tutkunlarının yoğun ilgisini çeken Mert Optik'te gördükleri ilgiden memnuniyet duyduklarını belirten İnsan Kaynakları Müdürü Melisa Pala, "Doğru zaman ve doğru dekor ile "keyif durağımızı" açmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serdar Ortaç Alaçatı Çeşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title