Haberler

Dünya Kupasında Belçika, Tunus'a Fark Attı

Güncelleme:

Dünya Kupasında Belçika, 7 gole sahne olan maçta Tunus'u 5-2'lik skorla mağlup etti. Bu mücadele, Rusya'da düzenlenen turnuvanın en gollü maçı oldu.

2018 Dünya Kupası'nda şampiyonluğun sürpriz adayları arasında gösterilen Belçika, Panama'nın ardından Tunus'a da fark attı.

Spartak Stadı'ndaki mücadeleye hızlı başlayan 'Kırmızı şeytanlar' 5. dakikada Eden Hazard'ın düşürülmesi sonucu penaltı kazandı. Tunuslu oyuncular müdahalenin ceza sahası dışında olduğunu savunarak hakeme yoğun itirazda bulundu. Ancak karar değişmedi. Atışı kullanan Hazard gol perdesini açtı: 1-0.

Dünya Kupasında Belçika, Tunus'a Fark Attı

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

16'da Mertens'in asistinde Lukaku farkı 2'ye çıkardı: 2-0. 2 dakika sonra Khazri'nin asistinde Bronn Tunus'u ümitlendirdi: 2-1.

45+3'te bir kez daha sahne alan formda golcü Lukaku ilk yarının skorunu ilan etti. İkinci yarıda da baskılı futbolunu sürdüren Belçika, 51'de Alderweireld'in pasında Eden Hazard'ın golüyle durumu 4-1 yaptı.

Oyuna girdikten sonra inanılmaz pozisyonlardan yararlanamayan Batshuayi, skoru 5-1'e getirdi. Khazri skoru ilan eden golü attı: 5-2.

Dünya Kupasında Belçika, Tunus'a Fark Attı

TUNUS ELENDİ

Bu sonuçla G Grubu'nda puanını 6'ya çıkaran Belçika matematiksel olmasa da büyük ölçüde gruptan çıkmayı garantiledi. 2. maçından da yenik ayrılan Tunus turnuvaya veda etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

2018 Dünya Kupası Eden Hazard Belçika Tunus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (5)

BEN MUSTAFA:

spiker ben mustafa deyip duruyordu, kaleciymiş

1
3
yanıtYanıtla
muadil:

Zidane arap Salah arap truzeget arap vs

0
3
yanıtYanıtla
01:

soylu israil ajanidir. . .

1
1
yanıtYanıtla
OSMANİYESPOR:

ABD NİN KÖLELERİ BİR BİR DÖKÜLÜYOR

1
1
yanıtYanıtla
gewerli seroo:

brezilya yada portekiz karşısında böyle oynasalar ben elimi keserim feftafafa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title