Haberler
Güncelleme:

Klinik deneylerle ispatlandı! BioNTech aşısının 3. dozu virüse karşı yüzde 95,6 oranında koruma sağlıyor

Türkiye'de de uygulanan Pfizer/BioNTech koronavirüs aşısının 3. dozuyla ilgili gelişme büyük ses getirdi. Takviye dozunun 3'üncü aşama klinik denemelerinde aşının yüzde 95,6 oranında etkili olduğu sonucuna varılırken, aşının etkisinin zamanla düştüğünün de altı çizildi. Gelişmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Pfizer'ın Başkanı Albert Bourla, "Bu sonuçlar insanları bu hastalıktan koruma konusunda takviye aşılarının faydasını ortaya koydu" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

metheone :

İş yerinde 2 kişi aşısız, 2 kişi çift doz Pfizer, 1 kişi çift doz Sinovac aşılı. Hepimiz aynı hafta korona olduk ve birebir aynı semptomlarla geçirdik. Aşıyı olanlar da şimdi biz bunu niye olduk diye soruyorlar. Al sana istatistik.

10
9
yanıtYanıtla
Mesut Bayır:

Komedi filmi gibi. 1. dozda aynı yalan. Sonra olmadı bağışıklık düştü 2 doz gerekiyor dediniz. Aylar sonra 2 doz yetmedi 3. doz gerek. 3-4 ay sonrada E lere düştü, 4. doz gerek dersiniz..

10
5
yanıtYanıtla
Baki Dinler:

tüm aile ben hariç aşı oldu kimi hastanede yatıyor kimi evde perişan ben iş yerimdeyim saygılar.

8
6
yanıtYanıtla
Ahmet Hamdi Ertekin:

inşallah tahtalıköyden saygılarını bildirmezsin.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title