Haberler

Uluslararası Konferans Düzenlediler! "Dünya Düzdür" Diyenler Bir Araya Geldi

Güncelleme:

ABD'de toplanan ve dünyanın yuvarlak oluşunu küresel bir komplo olarak gören Düz Dünya Teorisi yandaşları, Uluslararası Düz Dünya Konferasında bir araya geldi.

1. Uluslararası Düz Dünya Konferansı, ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde gerçekleştirildi. 400 kadar insanın katıldığı etkinlikte katılımcılar, dünyanın düz oluşu ile ilgili fikirlerini paylaştı.

KATILIM 250 DOLAR

Katılımcılar dünyanın merkezinde Kuzey Kutbu olduğunu ve Antarktika'da 45 metrelik bir buz duvarı ile çevrili olduğuna inanıyorlar. Flat Earth isimli YouTube kanalının ev sahipliğinde düzenlenen oturumların olduğu konferansın katılım ücreti 250 dolardı.

2018'DE KANITLAYACAKLAR

Toplantı sahibi ve katılımcılar, deneylerinin ve mantıklarının uluslararası bilim camiasının Dünya'nın şekli hakkındaki görüşlerinin yanlış olduğunu kanıtladığını iddia ettiler. Etkinlik 9-10 Kasım tarihleri arasında düzenlendi. Konferansa katılan komplo teorisyenleri, 2018'deki konferansta sahte bilimsel gerçekleri çürüteceklerini ve gerçekleri açığa çıkartacaklarını söyledi.

"BİLİM BİZİ KANDIRAMAZ"

400 binden fazla aboneye sahip YouTube kanalının sahibi Mark Sargent, "Bilim bizi sonsuza kadar kandıramaz" açıklamasında bulundu. Dünyanın disk şeklinde olduğuna inanan katılımcılar ayrıca Ay'a iniş, 9/11 saldırıları gibi pek çok konuda da çeşitli komplo teorilerini birbirleriyle paylaştı.

Teorisyenler, uydu görüntülerinin ve küresel bir Dünya'ya işaret eden kanıtların, Nasa ve diğer devlet kurumları tarafından düzenlenen 'yuvarlak Dünya komplosunun' bir parçası olduğunu iddia ediyor. Bu tuhaf teoriyi izleyen kişiler, Dünya'nın güneşin etrafında dönmek yerine uzayda sabit olduğunu iddia ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Carolina Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

melike:

kanallarını takip ediyorum izlediğim videolar okuduğum yazılar en azından bu durumu sorgulamak gerektiğine inandırdı. Birçok konuda yalanı çıkmış olan nasa nın bu konuda da bizi kandırmış olması imkansız değil bence.

7
6
yanıtYanıtla
trakyalı:

hee hheee hatta öküzün boynuzları arasında

yanıt0
yanıt0
orca:

dogru diyon insanların ne kadar kolay kandırıldıgını sayende daha iyi ogrendim :))))

yanıt0
yanıt0
Büyük Hilmi:

Evet düzdür üzerindekilerde yuvarlaktır

12
0
yanıtYanıtla
Faruk:

Düz dünya teorisi. trollük amaçlı Trump taraftarlarının ne kadar cahil olduğu göstermekti amaç. Ama bu trol olay Türkiye de süper taraftar buldu inanılmaz birşey.

5
6
yanıtYanıtla
zigmo:

biraz oku ve araştır bu kadar dar görüşlü olma. Koskoca devlet başkanı Nusret gibi milleti mi trolleyecek. Adamın işi gücü yok ben dünya düz diyeyim bakalım ne yapacaklar mı, kafasında? adam uçakla yıllarca seyahat ettim kimse beni dünyanın yuvarlak olduğuna inandıramaz dedi. Ve arkasındaki danışmanı şekilden şekile girdi. Dünyayı yuvarlak gösterenler millet gidip keşfetmesin diye yapmıştır. Sen Türkiye olarak ben diğer kıtaları keşfedeceğim desen ne olur biliyor musun sen?

yanıt0
yanıt0
SİVASLI:

OLABİLİR BELKİDE GÖZLERİMİZ BİZE DÜZLERİ YUVARLAK YUVARLAKLARI DÜZ GÖSTERİYORSA ENTERASAN :)))) TABİKİ DÜNYA DİYE BİRŞEYDE YOK BİZDE YOKUZ :))

6
3
yanıtYanıtla
Ebru Seker:

Aya inisini aslinda olmadigi ve 11 Eylul saldirilarinin da planli komplo oldugu malum ki bunlari kabul etmisler zaten. O halde 2018 i merakla bekliyorum, kanallarini takipte kalacagim. Dunya haritasinin da aslinda bildigimiz gibi olmadigi ispatlandi. O halde bilimsel cercevede bir şans verilmeli bakalim ne açıklayacaklar.

8
0
yanıtYanıtla
orca:

dunya haritası biz daha rahat kavrayalım diye oyle gosterılıyor. ama bu insanlara sans vermek bence adamlara haksızlık olur. yormasınlar o guzel kafalarını

yanıt0
yanıt1
Halis:

Yıllardır bende aynı kanıdayım dünyanın döndügü felanda yok onada inanmıyorum sadece ğüneş dönüyor dünya dönmüş olsa uçaklara ne gerek var 25 km yukarı çık istedigin ülke dönüp gelince in aşağıya

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title