Haberler

Dünya Değişim Akademisi Bir Merkez Daha Ataşehir'de Açtı!

Güncelleme:

Dünya Değişim Akademisi'nin bir merkezi daha Pazar günü İstanbul Ataşehir'de açıldı. Değişim arayışında olanlara, dünyanın en güçlü tekniklerinin sunulacağı mekanda, güler yüzlü, coşkulu, içten ve çağdaş Değişim Uzmanları ile buluşacaksınız!

Ardı ardına yeni merkezleri açılan Dünya Değişim Akademisi, herkesi dünyanın en kadim, güçlü ve doğal teknikleri ile kendini keşfe ve değişime davet ediyor.

Aynı zamanda da değişime dair çok önemli bir ipucu veriyorlar: "Eğer hayatını değiştirmek için bir değişim yaşamak istiyorsan, önce değişime karşı olan direncinin farkına var. Değişimin önündeki en büyük engel alışkanlıklardır. Birey değişime uyum sağlayıp başarılı olmak için alışkanlık zindanından çıkmalı ve alışkanlıklarının üstesinden gelebilmelidir." – ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? eserinden alıntı.

Dünya Değişim Akademisi'nin İstanbul Ataşehir'de "Değişim Zamanı" sloganı ile açılan merkezinde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Korku Kontrolü, Öfke Kontrolü, Kıskançlık Kontrolü, Başarı Sanatı, Kendini İfade Etme Sanatı, İlişki Sanatı gibi pek çok program uygulanacak.

Değişmekte kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi, sizi motive eden Değişim Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Ataşehir'de de aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Ataşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title