Haberler

Dünya Değişim Akademisi 16. Merkezini İzmir Mavişehir'de Açtı!

Dünya Değişim Akademi'si 16. merkezini, İzmir'de düzenlenen Değişim Şöleni sırasında Mavişehir'de açtı.

Değişmek isteyenlere dünyanın en kadim ve doğal tekniklerinin sunulacağı mekanın yöneticileri içten, çağdaş, tam donanımlı Değişim Uzmanları.

Motivasyonla dolacak, kendinizi keşfe ve değişime doyamayacaksınız diyen Uzmanlar, cesaret veren önemli de bir ipucu veriyorlar: "Değişime direncin nedenlerinden biri başarılı olamama endişesidir. Özellikle herhangi bir şekilde başarıya ulaşmış olan kişiler değişime direnirler çünkü değişimin sonucunda başarısız olma endişesine kapılırlar. Bu bazen fobi haline gelir ve o zaman kişi değişime tamamen karşı olur. Fakat eğer sen, değişimi bilinçli olarak kucaklarsan değişim de seni başarının zirvesine ulaştırır." – ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? eserinden...

Dünya Değişim Akademisi'nin İzmir Mavişehir'de "Değişim Zamanı" sloganı ile açılan merkezinde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Korku Kontrolü, Öfke Kontrolü, Kıskançlık Kontrolü, Başarı Sanatı, Kendini İfade Etme Sanatı, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok program uygulanacak.

Değişmekte kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi, sizi motive eden Değişim Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Mavişehir'de de aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title