Haberler

Dünya Çocukları Şanlıurfa'da

9 ülke ve 8 il temsilcileri şehir merkezi ve ilçelerdeki okullarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram gösterileri düzenleyip kendileri için hazırlanan Şanlıurfa'nın Tarihi ve Kültürel dokularından örneklerin bulunduğu gezilere katıldılar.

Gürcistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Romanya, Kosova, Kırgızistan, Bulgaristan, Makedonya, Azerbaycan, Bosna Hersek'den oluşan 9 ülke ile Şanlıurfa, Gaziantep, Mardin, Batman, Adıyaman, Siirt, Şırnak, Kilis, Sirt Pervari den oluşan misafirlerimize İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin Temel Eğitim Hizmetleri sorumluları ve şube müdürleri eşlik ettiler.

Ekipler Birecik, Siverek, Halfeti, Viranşehir, Karaköprü ve Eyübiye ilçelerinde belirlenen okullar da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tören gösterilerini gerçekleştirerek Dünya Çocukları olarak Şanlıurfa'da Barış Kardeşlik duygularının pekişmesine büyük katkıda bulundular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Şanlıurfa Gürcistan 23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title