Haberler

Dünya Basın Mensupları Derneği'nden ZBEÜ'ye 'Başarıda Yılın "En"leri ödülü'

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD) tarafından düzenlenen ve 2019 yılının en iyilerinin belirlendiği 'Başarıda Yılın "En"leri ödül töreninde; BEÜ'nün TEKNOFEST 2019'da elde ettiği başarılarından dolayı Rektör Prof. Dr.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD) tarafından düzenlenen ve 2019 yılının en iyilerinin belirlendiği 'Başarıda Yılın "En"leri ödül töreninde; BEÜ'nün TEKNOFEST 2019'da elde ettiği başarılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı 'Gençliğe, Bilime ve Şehre Katkı Ödülü'ne layık görüldü.

İstanbul Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törende BEÜ'yü Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı temsil ederken, medya, eğitim ve siyaset dünyasından birçok kişi törende bir araya geldi. Ödül töreninde çeşitli kategorilerde yıla damgasını vuran çalışmalar, kendi sektör ve branşlarında farkındalık oluşturarak, Türkiye ve dünya için toplumsal, akademik ve bilimsel faydalar sağlamış birçok kurum, kuruluş, firma ve kişiler ödüllendirildi.

Dünya Basın Mensupları Derneği'nin 9. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle gerçekleşen 'Başarıda Yılın "En"leri Ödül Töreni'nde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali olan TEKNOFEST 2019 "4. Türksat Model Uydu Yarışması"nda Türkiye Birinciliği ile bilime olan katkısı, genç girişimleri yönlendirmesi ile şehrin gelişimi ve tanıtımındaki potansiyeli münasebetiyle 2019 yılının başarıda en iyileri arasında gösterildi. Başarı ödülü, geceye aynı zamanda ev sahipliği yapan DBMD Başkanı Muzaffer Tunç tarafından Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı'ya takdim edildi.

Rektör konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak böyle bir ödüle layık görülmenin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Üniversite-şehir bütünleşmesinin önemine değinen Rektör Çufalı, bilim, kültür, spor ve sanatta elde edilen başarıların artarak devam etmesi, üniversitenin ve şehrin daha da büyümesi ve gelişmesi için daha çok çalışacaklarını belirtti; bu vesileyle elde edilen başarılarda emeği geçen herkese, başta şehrimizin gururu Grizu-263 Uzay Takımı'na ve TEKNOFEST 2019'da BEÜ'yü temsil eden tüm takımlara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Ecevit Üniversitesi Türkiye Rektör Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title